Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior elektronikingenjör jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior elektronikingenjör på Framtiden

Junior elektronikingenjör

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid
Är du nyutexaminerad inom teknisk fysik eller elektronik? Då ska du titta hit!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med nyutveckling och utveckling av olika elektroniska produkter och lösningar inom inbyggda system som kretskort och batterier. Du kommer att tillhöra ett team om 9 medarbetare och blir till en början tilldelad en mentor som kommer kunna stötta dig i arbetet. Du kommer även arbeta i större och mindre projekt tillsammans med team inom mekanik, optik och systemutveckling. Du kommer arbeta både med utveckling av standardmodeller och specialanpassade produkter. Utöver utveckling kan det även förekomma viss testning och ibland även utprovning hos kund.

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag och har verksamhet runt om i världen. Företaget erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du får vara med och utveckla morgondagens teknik. Nu befinner sig företaget i en expansiv fas och behöver rekrytera nya medarbetare.

Du får möjligheten att arbeta i en dynamisk miljö, där arbetsglädje och samarbete värderas högt. Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kommer vi att göra en säkerhetsprövning på våra kandidater.

DIN PROFIL
Vi söker dig som är en ödmjuk, positiv och engagerad person som är framåt och som gillar att lära sig nytt. Du är hjälpsam, ordningsam och har en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta mycket i team. Du har ett stort tekniskt intresse och har viljan att lära dig mer och utvecklas inom dina elektronikkunskaper. Du får gärna vara en aktiv person som utövar någon form av sport eller likande på din fritid.

Skallkrav:
  • Högskole-/Civilingenjör inom teknisk fysik, elektronik eller motsvarande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter
  • Militär bakgrund
OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000044993292