Jobbet Erfaren elberedare till Enicon har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Erfaren elberedare till Enicon publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Halmstad

Arbetsbeskrivning


Jobbar du med elberedning idag? Har du ett brinnande intresse för elkraft och energi och är sugen på ett nytt jobb? Drivs du av den sociala biten? Då har vi tjänsten för dig!
Åt vår kund Enicon söker vi nu en elberedare med erfarenhet. Enicon har etableringar i Halmstad, Borås och Örebro med planer på expansion på Gotland. Din placeringsort är dock flexibel och ej begränsad till tidigare nämnda orter.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.


Dina arbetsuppgifter
Som beredare detaljplanerar du arbetet i fält, vilket innebär framtagande av fakturaunderlag för utförandet utav elnätsprojekt. Du erhåller en projektering från slutkund och arbetar sedan med följande arbetsuppgifter:

• Utföra markutredning, värdering och förhandling.
• Utföra elutredning, fältmätning, markundersökning, anläggningskonstruktion och utsättning
• Upprätta materialspecifikation, arbetskarta och andra beredningshandlingar som behövs för arbetets utförande.
• Göra kostnadskalkyler, uppdatera nätdokumentation och kunddokumentation.

Som introduktion får du en kollega med dig ute på uppdrag.

Om företaget
Vår kund arbetar med konsulttjänster inom energi, elkraft, samt eldistribution. De erbjuder helhetslösningar från framtagande av planer till projektledning och dokumentation. I beredningsstadiet gör de en detaljerad arbetsberedning med upprättande av erforderliga tillstånd, elektrisk och mekanisk dimensionering, framtagande av materiallistor och kostnadskalkyler, samt ritande utav arbetskartor.
Dokumentationssystem för alla företag som arbetar med olika typer utav infrastrukturlösningar är det livsviktigt med korrekta kartor och tekniska databaser. Vår kund använder sig av ett flertal olika dokumentationssytem som exempelvis dpPower, Powergrid och Netbas.

De är ett härligt gäng med högt i tak. Kunden värdesätter personlig utveckling och arbetar efter en utvecklingstrappa, där du ges möjlighet till både interna och externa utbildningar.

Din profil
I rollen som elberedare behöver du på ett självgående och strukturerat sätt kunna driva ditt arbete framåt. Vi ser att du har minst ett års erfarenhet av yrket. Du är ansvarstagande och har en god social förmåga. Då du som beredare är i kontakt med kunder och markägare dagligen är det viktigt att du kan ta för dig samt att du är serviceinriktad och inte rädd att förhandla.

Skallkrav:
• Erfarenhet av elberedning
• Kunskap av eldistribution, utbildning inom relevant område t.ex. elprogrammet eller liknande där du fått med dig kunskap av eldistribution och kännedom om kundens tekniska krav och kommersiella villkor
• Kunskap om avtalsrätt för dess område
• Goda kunskaper om allmän datoranvändning och MS Office
• B-körkort
• God svenska i tal och skrift

Meriterande:
• CAD-kunskap


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Arbetstider: 07:00-16:00 flexibel arbetstid

Omfattning: Heltid

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!


Referens

17331

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till