Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior El- och instrumentingenjör till globalt bolag jobb i Göteborg på Friday Tech Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior El- och instrumentingenjör till globalt bolag på Friday Tech Recruitment

Junior El- och instrumentingenjör till globalt bolag

Friday Tech Recruitment Göteborg, Västra Götalands län Project Basis
OM TJÄNSTEN:

Ditt fokus som el- och instrumentingenjör kommer i första hand vara riktat mot instrumentsidan inom den marina industrin. Som ny in i teamet kommer du gradvis få mer ansvar och utvecklas i din roll, där du initialt stöttar seniora kollegor i det dagliga arbetet. Det kan handla om att göra instrumentlistor, ta fram specifikationer, göra hook-up diagram till att ha dialog med leverantörer i syfte att säkerställa rätt krav på instrumentation/el innan leverans.

Arbetet kan också innebära att du sätter dig in i rådande regelverk för att se till att projekten man arbetar med fortlöper enligt rätt krav allteftersom dessa uppdateras. Du kommer också ha kontaktytor mot kollegor på mek- och processavdelningarna där du kan stötta i inköp av pumpar och kompressorer eller föra dialog med processavdelningen rörande styrning av automationen för att denna ska fungera korrekt.

I tjänsten kommer en vanlig arbetsdag bland annat att innefatta:

 • Ta fram instrumentlistor, specifikationer och diagram avseende instrumentation och el
 • Ha koll på rådande regelverk som löpande uppdateras
 • Föra dialog och följa upp med leverantörer
 • Specificera automation och skicka vidare till leverantör samt komplettera styrning med kollegor på processavdelningen
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en teknisk utbildning på YH/högskolenivå ex. El, instrumentation eller processindustri
 • Har stort intresse för el, teknik och mekanik
 • Har goda kunskaper i svenska såväl som engelska både i tal och skrift då kontakt med utländska leverantör tillhör vardagen

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom processindustri eller instrumentunderhåll tidigare.

För att lyckas behöver du besitta en stor kommunikativ förmåga och motiveras av driva på för att komma framåt. Du trivs bra med att arbeta självständigt, vågar ta initiativ och kan prioritera bland flera brådskande uppgifter. Det är av stor vikt att du har hög personlig struktur samt öga för detaljer. I organisationen uppskattar man dig som är nyfiken och vågar ifrågasätta befintliga arbetssätt på ett ödmjukt och bra sätt som får kollegorna att tänka till.

OM KUNDFÖRETAGET:

Vår kund är en aktör inom energibranschen med filial i Göteborg.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag som löper minst till sommaren 2022 med möjlighet till förlängning förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

ÖVRIG INFO:
 • Start: Så snart som möjligt med hänsyn till ev. uppsägningstid
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Dino Segetalo
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervju fas.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: Produktionsberedare, Göteborg, produktion, förpackning, livsmedel, industrialisering, produktion, lean, hygien, maskin.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: friday631