Jobbet Junior Ekonomichef till E-handelsföretag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior Ekonomichef till E-handelsföretag publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en junior ekonomichef med placering i Sundsvall. Är du nyexaminerad ekonom och vill komma ut i arbetslivet för att göra karriär? Har du ett affärstänk och vill utvecklas tillsammans med företaget?

Information om uppdraget:

Nu söker vi en junior ekonomichef till Norrländska Vapenaffären AB som är ett e-handelsföretag i tillväxtfasen! Tjänsten som Ekonomichef innebär att du kommer att ha en nyckelroll för företagets framgång och tillväxt. Kunden kommer att börsintroduceras under 2019 och tjänsten innebär bl.a mycket arbete och stöttning kring detta. Företaget består idag av ca 11 st medarbetare med en god sammanhållning där man som ekonomichef har det yttersta ekonomiska ansvaret inom bolaget och rapporterar och agerar rådgivare till bolagets VD. Tjänsten innebär också att man löpande kommer hålla i likviditetsmöten tillsammans med övriga i bolaget.
I rollen som Ekonomichef kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:

- Debit
- Kredit
- Löpande bokföring
- Löneutbetalningar
- Budgetarbete
- Rapporter
- Livikviditetsrapporter
- Likviditetsforecast utifrån försäljning

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av Norrlänska Vapenaffären AB med kontor samt butik och lager i Birsta, StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider måndag-fredag 8–17. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare ida.holmer@studentconsulting.com

Detta söker vi:

För att passa i denna roll har du en akademisk examen inom ekonomi. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet av liknande arbete men detta är inget krav. Vi söker dig som är lösningsorienterad, innovativ och trivs med att komma med idéer och förslag som gynnar bolagets utveckling. Vidare har du en god förmåga att prioritera, är stresstålig och gillar att ha många bollar i luften, du har skinn på näsan och är inte rädd för att fråga.
Du talar och skriver svenska- och engelska obehindrat.
Meriterande om man tidigare har jobbat i ett bolag som har någon form av lager, då man har koll på marginaler, likviditet m.m.

Om arbetsgivaren:

Norrländska Vapenaffären säljer jakt- och fritids produkter genom webbshopen jakt.se – en av Sveriges ledande i branschen. Ett brett sortiment med kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser utmärker jakt.se. Vi sätter stort fokus på enkelhet, snabba leveranser och att ge våra kunder den bästa upplevelsen och kundservicen. Under 2017 utökade vi verksamheten på nätet med sajterna fiske.se och hund.se. Samtidigt flyttade bolaget till en ny butik i Birsta, Norrlands största handelsområde, strax norr om Sundsvall.

Vårt åtagande är att kunden skall var nöjd med sin produkt, sin leveranstid, sin service och upplevelsen av vårt bemötande, och att långsiktigt kunna utveckla vårt erbjudande till jakt och fiskeintresserade runt om i Sverige.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44866

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till