Jobbet Junior ekonomiassistent till expansivt företag, omgående start! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior ekonomiassistent till expansivt företag, omgående start! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du driven och vill utvecklas inom området ekonomi på ett marknadsledande företag i Helsingborg? I så fall är detta jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Som junior ekonomiassistent hos vår kund kommer du att ingå i företagets ekonomiavdelning och arbeta tillsammans med drivna och engagerade medarbetare. Rollen lämpar sig väldigt väl för dig som ser dig själv som junior inom ekonomiområdet och som vill utvecklas och fördjupa dina kunskaper inom det löpande ekonomiarbetet. Arbetsuppgifterna för rollen kommer främst bestå utav lättare administrativa/ekonomiinriktade uppgifter. Det finns stor möjlighet till utveckling.

Då vår kund just nu befinner sig i en högsäsongsperiod har de initialt behov utav förstärkning omgående och april ut. Men för rätt person finns det stora möjligheter till förlängning. I rollen som Junior ekonomiassistent erbjuder vi dig ett utvecklande och spännande arbete hos en av Nordens snabbast växande onlineaktörer inom heminredning.

Du kommer att bli anställd utav StudentConsulting och uthyrd till vår kund i Helsingborg. Arbetstiderna är kontorstider, måndag-fredag.

Detta söker vi:

Som person är du snabblärd, nyfiken och lösningsorienterad. Du trivs i en snabbt föränderlig miljö, är engagerad och driven och har en positiv inställning. Du har en god förmåga att kunna kombinera din noggrannhet med effektivitet i dina utföranden. Vidare har du ett brinnande intresse för siffror och vill vara med och utveckla såväl kunden som din egen yrkeskarriär.

Du har goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet av något affärssystem. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.
Vi tror att du har läst ekonomi på gymnasiet och har viss erfarenhet utav administrativa arbetsuppgifter sedan tidigare.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40823

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Helsingborg).