Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior ekonom till kund inom shippingindustrin jobb i Göteborg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior ekonom till kund inom shippingindustrin på Lernia

Junior ekonom till kund inom shippingindustrin

Lernia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Har du tidigare erfarenhet från en roll som ekonomiassistent och söker nu nya utmaningar? Då har vi uppdraget för dig!

Om tjänsten

Vår kund är starkt drivet av entreprenörskap och består av flera väletablerade privatägda bolag med verksamheter inom den marina branschen. Företaget har en tydlig vision och värderingar grundade i den starka shipping kulturen och entreprenörsandan från Göteborgs södra skärgård.

Du kommer ingå i en ekonomifunktion bestående av sju personer och de huvudsakliga arbetsuppgifter är hantering av leverantörsreskontra, ankomstregistrering av fakturor, hantera kundfordringar, löpande bokföring samt avstämningar inför bokslut. Du sköter även inkommande mail, arkivering och assisterar både ekonomichef och controller med varierande uppgifter. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi och minst två års erfarenhet som ekonomiassistent. Du ska ha arbetat en del med avstämningar inför bokslut, har du gjort hela bokslut själv är detta meriterande. Vidare är du flytande i både svenska och engelska. Är du systemintresserad och har erfarenhet av Jeeves är detta ett plus. 

Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och  drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! 

OM ANSTÄLLNINGEN  

  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Omgående
  • Anställningsform: Sex månaders visstidsanställning med stor chans till förlängning 

INFORMATION

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 175939