SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior DevOps utvecklare till Västtrafik jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Junior DevOps utvecklare till Västtrafik på Randstad AB

Junior DevOps utvecklare till Västtrafik

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida


arbetsbeskrivning.

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region.


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen som junior DevOps utvecklare så har du 1-2 års dokumenterad erfarenhet av Kubernetes eller andra containermiljöer och du behärskar ett eller flera skript/programmeringsspråk. Vi ser gärna att du har en utvecklarprofil, dvs att du har god förståelse för utvecklarnas behov. Vidare tror vi att du har viss erfarenhet av Continuous Integration (CI) / Continuous Delivery/Deployment (CD) samt GitOps metodik.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 
Meriterande är också om du har erfarenheter av något av följande verktyg;
•         Elastic
•         GitHub
•         ArgoCD
•         Tanzu
•         Grafana
•         Prometheus
På Västtrafik arbetar vi team-baserat och en förutsättning för att lyckas och trivas hos oss är därför att du är team-orienterad och uppskattar att jobba i nära samarbete med övriga team-medlemmar.
Västtrafik ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet
Vi kommer fästa stor vikt vid personlig lämplighet. 


ansvarsområde.

IT-enheten på Västtrafik står inför en rad spännande utmaningar i och med att resandet ökar starkt, vilket gör att det krävs IT-stöd i motsvarande omfattning.
Vi söker nu en junior DevOps utvecklare med inriktning inom Kubernetes till vår IT-Infrastrukturavdelning som vill vara med och bygga vidare på den utvecklingsplattform vi erbjuder Västtrafiks utvecklingsteam med syfte att förenkla utveckling, hantering och exponering av Västtrafiks applikationer. Hjärtat i plattformen är vår Kubernetesmiljö med tillhörande tjänster och på den körs välkända applikationer som ToGo appen och Västtrafiks hemsida.
Vi söker nu en person som kan hjälpa oss att fortsätta vår DevOps resa. 
Du kommer att ingå i Västtrafiks IT-Infrastrukturavdelning och arbeta med den senaste tekniken tillsammans i ett team som tillhandahåller en plattform för containrar, meterik, logghantering, automatisering och CI/CD. 
I rollen kommer du att ha stor möjlighet att påverka hur plattformen kommer att vidareutvecklas i tätt samarbete med produktägare, utvecklingsteam och andra intressenter. Vi söker dig som har något års erfarenhet av ovan nämnda delar.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jenny Gillard på [ Email address blocked ] . Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201399119