Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior DevOps Engineer jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior DevOps Engineer på Randstad AB

Junior DevOps Engineer

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vill du ta ett språng ut i karriären, utveckla dig själv och ta dig an nya utmaningar? Studerar du eller har du nyligen tagit en examen inom IT? Är du driven och ser dig själv som framtidens specialist inom ditt område? Då kan vi erbjuda dig en omväxlande start på karriären genom vårt unika traineeprogram. Bli en del av Randstad Future Talent Trainee Programme och ta din personliga utveckling och karriär till nästa nivå. 


ansvarsområde.

Som trainee på Randstad Future Talent kommer du arbeta som konsult inom ditt specialistområde. Som konsult får du möjlighet att bredda dina kunskaper i olika företag, branscher och roller. Med hjälp av oss får du som trainee även en skräddarsydd utbildningsplan för personlig utveckling inom bland annat kommunikation, samverkan, målsättning, stresshantering, ledarskap och innovation. Under hela programmet kommer du ha tillgång till en legitimerad psykolog som agerar coach och bollplank som extra stöd i din utveckling. Vår utbildningsplan, som vi valt att kalla School of work, är unik för vårt program och något som vi är extra stolta över. 

Kombinationen av konsultuppdrag, personlig utveckling och vidareutveckling inom ditt specialistområde kommer ge dig en raketstart på karriären och du kommer få erfarenheter och utveckling som få personer får uppleva sina första år i arbetslivet. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som snart tar examen inom IT, Data- och systemvetenskap alternativt har 0-2 års arbetslivserfarenhet inom relevant yrkesområdet. Du som söker har även en stor passion för IT och digitala lösningar! 

Just nu söker en av våra kunder en junior DevOps Engineer att förstärka sitt digitala plattformsteamet/DevOps med. I rollen som DevOps engineer kommer du att arbeta med att bygga och deploya containrar så erfarenhet av Docker är ett krav. Du kommer även arbeta i Google Cloud Plattform så det programmet behöver du ha erfarenhet av sedan tidigare. Därtill är det meriterande om du även har kunskaper i Google Kubernetes Engine och Google Cloud Run.

Programmering sker i Terraform så du ska ha grundläggande kunskaper om hur man bygger upp infrastruktur i det programmet. Du kommer även dagligen arbeta i Kubernetes så erfarenhet av arbete i det är ett krav.

Även meriterande om du har erfarenhet av:
Openshift (helst 3.x)
FluxCD/ArgoCD
Amazon web services
Elasticsearch
Redisansökan.

Hör av dig till Fredrik Löfgren, Consultant Manager, på [ Email address blocked ]  

För kännedom börjar alla antagna traineer sina enskilda uppdrag på olika datum och har tillsammans en gemensam kick-off för det personliga utvecklingsprogrammet. Vi söker dig som är tillgänglig för start omgående. 

Rekryteringsprocessen sker löpande, så vänta inte med din ansökan. 

Vi söker traineer inom alla våra specialistområden Technologies, Finance, Engineering och Life Sciences. Känner du någon som är relevant inom dessa områden får du gärna tipsa dem om våra andra annonser! 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201361269