Jobbet Junior devops-engineer till Golfer Sweden har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior devops-engineer till Golfer Sweden publicerad av Friday Tech Recruitment

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

OM TJÄNSTEN

Som Junior Devops-engineer på Golfer Sweden kommer du tillsammans med teamet bland annat arbeta med appen Min Golf Bokning som med sina 140 000 användare legat på topp 3 i appstore.

Du kommer även få arbeta med annan spännande nyutveckling för allt som kan tänkas vara intressant för att underlätta och göra det roligare för golfspelare och på sikt andra sporter.

På Golfer Sweden satsar man mycket på att den interna personalen ska utvecklas löpande. Att stötta varandra och dela kunskap mellan kollegorna är något som värderas högt av företaget. Golfer Sweden sitter i delat kontorslandskap med andra startupföretag i fräscha lokaler i Gamla stan. Tillsammans anordnar de event med fokus på att dela kompetens, senast med fokus på trender inom bland annat React.

Som utvecklare på Golfers så kommer du arbeta med Devops i AWS-miljö där utvecklingen sker i Node JS.

VI SÖKER DIG SOM:

har en relevant utbildning med kunskaper inom programmering och AWS. 

Du är en person som gillar att ta dig an nya utmaningar och gör det på ett strukturerat sätt. Du värdesätter kvalitet över hastighet och har vilja att arbeta i en startup-kultur. Som person känner du glöd för att arbeta med nya tekniker och vara med i utvecklingens framkant. 

Det är meriterande om du:

  • har bra förståelse för backend-utveckling och arkitektur inom nodeJS
  • tidigare har byggt egna projekt (helst så fullstack som möjligt för att ha bra förståelse om alla olika led även om det är fokus på just devops och backend)
  • bra förståelse för AWS- molntjänster eller liknande
  • kunskap om CI / CD
OM KUNDFÖRETAGET:

Golfer Sweden är ett start-up företag som bland annat utvecklar en app för bokning inom golf. Det jobbar både med sälj, affärsutveckling och produktkoncept. Deras målsättning är att växa internationellt, bli störst på den svenska marknaden och att sina medarbetare ska kunna utvecklas så mycket som möjligt inom företaget och individuellt

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6 månader blir direktanställd hos kunden.

STARTDATUM: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm                                            

Kontaktuppgifter: Mattias Isik, Rekryterare

Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: Devops, NodeJS, Backend, Frontend, React, AWS

Referens

friday269

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till