Jobbet Junior Data-arkitekt sökes till ledande företag inom Business Intelligence. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Data-arkitekt sökes till ledande företag inom Business Intelligence. publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du utbildning inom datamodellering eller liknande? Gillar du att skapa struktur och ordning i data samt har erfarenhet av SQL? Då kan detta vara helt rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker just nu en junior Data-arkitekt till vår kund Knowit Decision i Göteborg. Knowit Decision är ett av nordens ledande konsultföretag inom Business Intelligance. Företagets största områden är Business Intelligence, Data Management och Avancerad analys men dem jobbar även med Machine Learning, Artificial Intelligence och projektledning. Deras kontor i Göteborg består idag av cirka 25 konsulter och dem söker nu dig som vill vara med och leda den tekniska utvecklingen mot AI och BI mot den nya tidens datalager.

I rollen som junior Data-arkitekt hos Knowit Decisions kommer du ha tät kontakt med företagets kunder i såväl små som stora projekt. Inledningsvis kommer du att jobba in-house och få möjlighet att lära dig så mycket som möjligt inför kommande uppdrag hos någon av företagets kunder. Därefter sker arbetet huvudsakligen ute hos kund, bortsett från någon dag i veckan då man träffas på kontoret för nätverkande, fika och arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter rör datahantering och frågor inom lagring, extrahering och insamling av data.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Knowit Decision. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd vardagar under kontorstid. Planerad start är i september eller efter överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
- Har relevant utbildning inom datamodellering, datateknik, AI, BI, systemutveckling eller liknande.
- Har erfarenhet av SQL
- Behärskar svenska i tal och skrift

Om du tidigare har erfarenhet från molnlösningar såsom Azure, Google eller Amazon är detta meriterande. Det är vidare meriterande med erfarenhet inom Big Data och/eller programmeringsspråk såsom Python eller Javascript. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Då du till stor del är ute hos kunder är det viktigt att du är en person som trivs i en sådan roll och kan vara flexibel i ditt arbete. Du är ödmjuk och trivs med att jobba i team.

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49452

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till