Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Controller till Lexium Service Management i Solna jobb i Solna på Michael Page

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Controller till Lexium Service Management i Solna på Michael Page

Junior Controller till Lexium Service Management i Solna

Michael Page Solna Heltid

Nu söker Lexium Service Management en självgående och strukturerad redovisningsekonom / controller med starkt intresse för analys av månads-, kvartals- och årsbokslut.Hos Lexium Service Management kommer du att arbeta i en bred roll och bli en viktig del i den fortsatta utvecklingen av Lexium-koncernen och den interna ekonomifunktionen Kontoret är beläget i Solna i fräscha och luftiga lokaler. Du kommer rapportera direkt till CFO.

Information om kunden

Om Lexium Service Management

Lexium etablerades 2011 och är idag en expansiv koncern inom Facility Management och Förvaltning av fastigheter med höga mål för tillväxt. Vi räknar med att omsätta ca 120 Msek 2021 och över 500 Msek 2025, tillväxten sker genom förvärv och nya affärer. Lexium växer kontinuerligt och har idag verksamhet över hela Sverige.

Lexium är en av få aktörer i Sverige som fullt ut jobbar med Integrerad Facility Management och Facility Management.

Facility Management

Lexium tar ett helheltsansvar för all form av arbetsplatsservice på kontor och i fastigheter som tex bemanning, fastighetstjänster, frukt, inredning/möbler, jour 24/7, kaffemaskiner, lokalvård, säkerhetstjänster och växter. Genom att samordna flera tjänsteområden samt stort fokus på IT-tekniska lösningar åstadkommer vi effektiva lösningar för våra kunder.

Lexiums uppfattning är att arbetsplatsservicen betyder mycket för upplevelsen av deras kunders varumärken. Lexium kombinerar kunnig personal med den senaste tekniken för att hela tiden försöka överträffa Lexiums kunders förväntningar. Att ett kontor är rent och prydligt och att kaffet smakar gott är exempel på tjänster som kan förstärka hur man som företag vill bli uppfattad av kunder och besökare. Lexium tar också ett totalt ansvar för fastigheter, allt från asset management till förvaltning och driftteknik.

Förvaltning fastigheter

Lexium erbjuder ekonomisk, kommersiell och teknisk förvaltning samt fastighetsskötsel av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter över hela Sverige.

Läs mer på www.lexium.se

Beskrivning

Nu söker Lexium Service Management en självgående och strukturerad redovisningsekonom / controller med starkt intresse för analys av månads-, kvartals- och årsbokslut.

Hos Lexium Service Management kommer du att arbeta i en bred roll och bli en viktig del i den fortsatta utvecklingen av Lexium-koncernen och den interna ekonomifunktionen

Kontoret är beläget i Solna i fräscha och luftiga lokaler. Du kommer rapportera direkt till CFO.

För oss är det viktigt att du har ett intresse och driv att fortsätta utveckla bolaget ihop med oss. Vi kommer att lära dig verksamheten så länge ditt brinnande intresse finns.

Ansvarsområden:

 • Uppsättning av avtalsfakturering på nya kunder / förändringar befintliga kunder
 • Ansvarig för månadsbokslutets analys av utfall i jämförelse mot budget/prognos.
 • Redovisning av bokslutsrelaterade transaktioner
 • Framtagande och rapportering av operationella data/nyckeltal
 • Aktivt delta och driva budget/prognosarbete, inkl. supportera funktioner och chefer

Sökandes profil

Du bör inneha en relevant utbildning (gymnasial ekonomiutbildning alt. IHM eller motsvarande eftergymnasial.) kombinerad med minst två-tre års praktisk arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom/controlling. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du analytisk, affärsmässig och lösningsorienterad. Du besitter förmåga att på ett självständigt sätt översätta och omvandla relevant data till affärsinformation som kan användas för att driva och utmana operativt beslutsfattande.

 • Du har goda kunskaper och förståelse för redovisning, analys och rapportering av månadsbokslut
 • Mycket god IT-vana; Excel, Powerpoint och affärssystem
 • Har du erfarenhet av Controlery/Ataio Ekonomisystem är det meriterande
 • Arbeta självständigt och i grupp
 • Bidra till hög servicegrad och hålla fastställda tidplaner
 • Flytande/obehindrad svenska och engelska i tal och skrift
 • Erfarenhet från FM branschen eller närliggande är meriterande, men inte ett krav
 • Gymnasial ekonomiutbildning alt. IHM eller motsvarande eftergymnasial.
 • Minst 2-3 års praktisk arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom/controller


I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper då Lexium Service Management drivs i en entreprenöriell anda med tätt samarbete. Du behöver vara engagerad och intresserad av verksamhetens utveckling. Du är vidare prestigelös, har god samarbetsförmåga, flexibel, tålmodig, beslutsam och är trygg i dig själv.

Har du ett stort personligt driv och vill vara delaktig i vår utveckling är vi övertygade om att du kommer trivas och utvecklas hos oss. Vi tror du besitter följande egenskaper:

 • Självgående och tar stort ansvar för ditt arbete
 • Vilja att löpande utmana och utveckla egna och gemensamma arbetssätt till mer effektiva
 • Strukturerad och har alltid hög kvalitet i dina arbetsuppgifter
 • Social, kommunikativ och har en prestigelös inställning
 • Engagerad och nyfiken i allt du gör
 • Gillar att ha många bollar i luften
 • Har en naturlig förmåga att prioritera och planera ditt arbete

Lexium Service Management erbjuder:

 • Stor flexibilitet i att lägga upp ditt arbete, med nära chefsstöd
 • En arbetsplatsstrategi som möjliggör flexibilitet att utföra arbete "där det passar bäst"
 • Platt organisation - korta ledtider - stor påverkan

Ett tillväxtbolag med karriärvägar - vi är inte en förvaltande organisation

Jobberbjudande

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag 2021-12-31, ansök därför så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Michael Page Finance & Accouting, ansökan sker via www.michaelpage.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Daniel Gyllendahl på +46 73-074 86 26,

Michael Page är en av de globalt ledande aktörerna inom rekrytering av kvalificerade specialister och chefer för både permanenta, temporära och interima uppdrag. I över 45 år har vi hjälpt både kunder och kandidater att växa genom att erbjuda kvalitativa tjänster och har varit drivande i utvecklingen av standarden inom specialistrekrytering. Vi har nu 156 kontor i 36 länder runt om i världen.

Michael Page som är en del av PageGroup har byggt upp ett brett nätverk, både lokalt och internationellt, genom ständig kontakt med yrkesverksamma inom våra specialistområden. Dessa kontakter tillsammans med innovativa metoder för att hitta nya talanger utmärker oss från andra rekryteringsföretag. För att kunna garantera en effektiv rekryteringsprocess försöker vi alltid förstå våra kunders organisation, kultur och speciella behov samt ha djup kunskap om de aktuella förhållandena på arbetsmarknaden.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: JN -122021-4545774