Jobbet Junior controller till fastighet och projekt - Ersta diakoni har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior controller till fastighet och projekt - Ersta diakoni publicerad av 360 Rekrytering

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av fastighet och bygg och vill vara delaktig i ett av Stockholms mest spännande byggprojekt de kommande åren? Då ska du ta chansen nu när vi rekryterar en junior controller till fastighet och projekt på Ersta diakoni på Södermalm i Stockholm!

Om tjänsten
Ersta sjukhus, som är en del av Ersta diakoni, är ett idéburet och icke vinstdrivande sjukhus med högkvalitativ och specialiserad sjukvård. Om cirka tre år kommer verksamheten att flytta in i helt nytt sjukhus som nu håller på att byggas på Södermalm. Projektet kallas ENS – Ersta Nya Sjukhus.

Din roll är att vara junior fastighetscontroller och projektcontroller. Du arbetar tillsammans med en senior controller och delar din tid mellan projekt ENS och Fastighet, där även konferens och hotell ingår. På Fastighet kommer du att bli involverad i Erstas övriga fastighetsprojekt samt en del löpande fastighetsförvaltning.

I dina arbetsuppgifter ingår:


•      Löpande projekt- och fakturahantering


•      Prognoser och uppföljning


•      Månadsrapportering och framdriftrapporter


•      Att hantera och vidareutveckla system


•      Möten och viss administration i samband med dessa

Du hör till ekonomiavdelningen och kan vid behov få arbetsuppgifter som ligger utanför Fastighet och ENS på uppdrag av ekonomichefen. Med tiden kommer du att få allt mer ansvar då rollen innebär stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Vem är du?
Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomi. Du kan vara relativt nyexaminerad men vi ser gärna att du har något års erfarenhet av arbete inom redovisning, controlling eller revision. Grundläggande redovisningskunskaper är önskvärda.

Du uttrycker dig väl på svenska och är en intresserad IT-användare. På Ersta kommer du utöver Excel bland annat att använda systemen Bizview, Raindance och ett egenutvecklat system för byggprojektet.

Dina personliga egenskaper är viktiga. Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och driven. Du har en vilja att lära och utvecklas för att snabbt kunna ta eget ansvar. Du är noggrann och tycker om att få saker att stämma samt att hålla ordning och reda på detaljerna. Din samarbetsförmåga är god och du trivs med varierande arbetsuppgifter.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se så snart som möjligt då vi gör urval löpande under processen. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Ulrika Lewander 070-841 92 21.

Om Ersta diakoni
Ersta diakoni är Sveriges största ideella aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning, professionellt och utan vinstsyfte.
Organisationen som grundades 1851 har idag totalt 1300 medarbetare och omsätter cirka 1,2 miljarder kronor. Läs mer på www.erstadiakoni.se.

Referens

tresextio313

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till