Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Controller till bolag i centrala Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Controller till bolag i centrala Göteborg på Randstad AB

Junior Controller till bolag i centrala Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Har du några års erfarenhet av att arbeta som Controller och känner dig redo för ett nytt uppdrag? Till ett konsultuppdrag med omgående start söker vi nu en Junior Controller. Uppdraget beräknas initialt att pågå i sex månader, med chans till förlängning.

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

Som Junior Controller hos vår kund kommer du att ingå i ett team bestående av 19 personer, fördelade runt om i Sverige. Du kommer att arbeta nära en Controller samt ett antal verksamhetschefer i syd. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att stödja verksamhetens chefer i det löpande arbetet med rapportering, budget, prognos, uppföljning och löpande analyser. 


arbetstider.

Heltid med omgående start. Uppdraget beräknas initialt att pågå i sex månader med chans till förlängning.


kvalifikationer.

Du bör ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt några års arbetslivserfarenhet som ekonom. Du talar och skriver flytande på svenska och engelska. Goda kunskaper i Excel är ett krav. 
Som person är du noggrann, ansvarstagande och prestigelös. Du besitter god analytisk förmåga, är flexibel och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter samt lösningsorienterad till sättet. Du är en social, prestigelös lagspelare med en pedagogisk ådra och härligt driv.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emily Hann, konsultchef, [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201357359