Jobbet Junior Controller har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Controller publicerad av Michael Page

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Detta uppdrag passar dig som trivs i en prestigelös organisation som lägger storvikt på teamet. Uppdraget ger dig stora utvecklingmöjligheter att växa mot Business Controlling.

Information om kunden

Kund håller hus i centrala Stockholm. Dem växer med stora steg söker nu en driven Junior Financial Controller. Det är en prestigelös organisation som ger mycket utrymme för utveckling och stora möjligheter till den som visar ett starkt driv och stor ambition. Du ska kunna jobba både högt och lågt och du ska även vara bekväm med löpande bokföring och vara behjälplig där det behövs i en ekonomiavdelning. Idag består ekonomi teamet av 6 personer och där du kommer stötta en Business Controller med ad hoc uppgifter.

Beskrivning

Huvudsakliga uppgifter

  • Rapportering (Internt/externt)
  • Stöd till Financial Controller
  • Underlag till budget och prognos
  • Behjälplig vid löpande bokföring
  • Ad/hoc-uppgifter (högt som lågt)

Sökandes profil

I denna roll kommer huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: Förarbete till en Financial Controller, där du kommer att vara med och göra underlag till budget och prognos. Har du ett intresse av systemimplementering kommer detta passa dig väl. Du kommer även jobba nära redovisningsekonomerna och vara behjälplig vid löpande bokföring. Kund ser dig som gillar att delta i interna förbättringsprojekt och processer för att hjälpa företaget framåt i sin utveckling, då de är i en expansionsfas. Du bör ha en kandidatexamen i ekonomi eller liknande och vara bekväm i löpande bokföring.

Jobberbjudande

Vi ser dig som är tillgänglig omgående eller har max en månads uppsägningstid, på detta behov behövs tillsättas snarast. På Michael Page erbjuds du en dedikerad konsultchef, pensionsavsättning, ersättning för röda dagar samt en livförsäkring. Tveka inte att ansöka redan idag då intervjuer sker löpande!

Referens

123753/001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till