Jobbet Junior Client Coordinator till Benify! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Client Coordinator till Benify! publicerad av Benify

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en lösningsorienterad lagspelare, som drivs av att uppnå resultat? Är du dessutom en fena på att arbeta strukturerat och proaktivt samtidigt som du är flexibel? Då kommer du att passa perfekt i rollen som Client Coordinator i vårt talangfulla team! På Benify värdesätter vi teamkänsla, samarbete, ambition och framåtanda, samtidigt som vi ser till att ha riktigt roligt på jobbet!

OM TJÄNSTEN
I rollen som Client Coordinator är den huvudsakliga uppgiften att stödja våra Account och Key Account Managers som ansvarar för att vårda våra långsiktiga kundrelationer. Med vår innovativa förmånsportal har vi revolutionerat branschen och med en stadigt växande kundbas vill vi fortsätta säkerställa att våra kunder är nöjda i sitt samarbete med oss. I dagsläget väljer 97% av våra kunder att förnya sina avtal med oss, och tillsammans vill vi se till att den siffran blir 100!

Så vad skulle din roll innebära hos oss? Du kommer att stötta våra kundansvariga i deras dagliga arbete, främst med arbetsuppgifter av administrativ och problemlösande karaktär, men även viss del av kommunikationen gentemot våra kunder. Ett exempel på arbetsuppgift är att du tar emot en uppgift från kund (antingen via mail, telefon, eller från kundansvarig) som du sedan ansvarar för att lösa. Till ditt förfogande har du hela Benify! Vissa uppgifter löser du själv bäst, andra löser vi tillsammans i teamet, och i vissa fall behöver vi andra avdelningars hjälp till att lösa. I rollen kommer du att ha många olika kontaktytor inom bolaget. Du fungerar som spindeln i nätet med stort fokus på problemlösning och ser till att olika ärenden hamnar på rätt plats, samtidigt som du säkerställer att våra kunder får snabb respons från oss.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ansvarsfull och gillar att arbeta med problemlösning samt administrativt arbete. Du tycker även om kundkontakt och att jobba i team för att utveckla och driva ärenden framåt. Du har lätt för att skapa kundrelationer och ser lösningar som gynnar allas bästa. Dessutom trivs du med att arbeta i ett högt tempo där du får hantera många snabba puckar.

 Vi ser gärna att du som söker:

  • Har något års arbetslivserfarenhet från en koordinerande roll där administrativa arbetsuppgifter varit vanligt förekommande i det dagliga arbetet.
  • Har erfarenhet av kundkontakt och kundservice.
  • Besitter en god samarbetsförmåga och gillar att jobba tajt med dina kollegor.
  • Har ett tekniskt intresse och tycker det är kul med utmaningar.
  • Är flytande i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Plats: Östermalm, Stockholm
Sista ansökningsdatum: 31 augusti
Kontaktperson: Hannah Steele, Talent Acquisition Specialist, hannah.steele@benify.com

ANSÖKAN
Låter detta intressant? Vänligen klicka nedan på "Ansök" för att snabbt och enkelt skicka in din ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Välkommen till oss där vi alla arbetar hårt men har vansinnigt roligt på jobbet!

OM BENIFY
Benify är Europas snabbast växande HR-Tech bolag. Vi erbjuder en unik produkt som gör organisationer till bättre arbetsgivare. Vi hjälper våra kunder över hela världen med den aktuella utmaningen att bli attraktivare arbetsgivare och i dagsläget används vår produkt av drygt 1 400 000 medarbetare på över 1500 bolag.

I dag är vi ca 375 extraordinära kollegor placerade på 9 kontor runt om i Europa. Vår främsta fokus nu är fortsatt tillväxt och att bli en global spelare inom området Employer Branding och Compensation & Benefits.

Referens

81193

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till