Jobbet Junior CAD-konstruktör mot EL/EIT sökes till EMTUNGA! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior CAD-konstruktör mot EL/EIT sökes till EMTUNGA! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Alingsås

Arbetsbeskrivning


Är du en junior profil inom CAD-konstruktion? Är du intresserad av att konstruera framtidens ingenjörskonst? Ta chansen att få utveckla dina kunskaper från utbildningen i praktiken! Här finns chansen att jobba som konstruktör med inriktning mot EL.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ingå i en konstruktionsgrupp med erfarna kollegor som kommer agera stöttepelare. Tillsammans kommer ni att konstruera den kundanpassade elstrukturen för hur modulkomplexen ska vara uppbyggda för att kunna garantera säkerheten i de hårda klimaten inom offshoreverksamhet. Ni konstruerar en färdig lösning som tillverkas parallellt med utvecklandet innan den färdiga lösningen levereras till kund. Konstruktionen sker främst i Autodesk INVENTOR.

Du kommer att få ta del i produktionen av det du konstruerar, och även få åka ut till produktionen tillsammans med ditt konstruktionsteam för att finna en lösning till eventuella problem som har uppkommit under produktionen. Här får man verkligen ta del av det arbete och resultat man gör som konstruktör.


Om företaget
Vår kund, EMTUNGA, är ett internationellt bolag med kunder runt om i världen. De fokuserar främst på extrem ingenjörskonst i form av high-tech-moduler till offshoreverksamhet. Det ställs höga krav på säkerhet och det är därför viktigt med noggrannhet. Varenda del i konstruktionerna har en spårbarhet från leverantörer för att kunna garantera säkerheten i de många extrema förhållandena.

EMTUNGAS vision är att vara världens förstahandsval som leverantör av high-tech-anläggningar. Bolaget grundades 1945 och har vuxit sen dess. Nu behöver kunden expandera och bli fler. Här är det högt i tak och man lever efter mottot ”frihet under ansvar”. Man sitter i fräscha lokaler och är omgiven av seniora medarbetare med mycket kunskap. Här kommer Du kunna utvecklas och bli en riktigt duktig CAD-konstruktör.


Din profil
Vi söker dig som är utbildad konstruktör och är redo för att ta nästa steg i karriären.
Du tycker det är kul att konstruera och drivs av tanken att utvecklas och på sikt bli självgående. För att lyckas i denna roll krävs det att du är Nyfiken och har en vilja att lära.

Skallkrav:
•Eftergymnasial utbildning innehållande CAD-konstruktion, lägst YH.
•Engelska i läsförståelse, skrift och tal.

Meriterande:
•Körkort
•Svenska i läsförståelse, skrift och tal.
•Erfarenhet av AutoCAD och eller Autodesk INVENTOR.
•Tidigare erfarenhet av arbete mot el. T.ex. elkonstruktör/elektriker/Automation.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Emtunga
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen.

Referens

19115

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till