Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior C/C++ utvecklare till Axis jobb i Lund på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior C/C++ utvecklare till Axis på Framtiden

Junior C/C++ utvecklare till Axis

Framtiden Lund, Skåne län Heltid
DINA ARBETSUPPGIFTER
Som C/C++ utvecklare hos Axis kommer du att ingå i teamet Axis OS Media Streaming som går under affärsområdet Firmware Plattform. Detta är ett team på 20 personer som tillsammans arbetar med strömning och multimedia vilket är själva hjärtat i kameran. Detta är en central och viktig gren inom Axis organisation då de ser till att kamerorna levererar högkvalitativ video med låg latens. Teamet gör det även möjligt att spara videon på ett SD-kort och NVR (Network Video Recorders). Mjukvaran som utvecklas körs i alla Axis kameror runt om i världen och det är därför viktigt att du tillsammans med ditt team säkerställer användarvänliga APIer för kunderna.
Du kommer att arbeta närmst 3-4 andra utvecklare enligt agila arbetsmetoder där ni arbetar med modern utveckling genom att prova, utvärdera och gör om för bästa möjliga resultat. I detta mindre team få du en senior mentor som stöttar och vägleder dig under din inledande period vilket gör det till en perfekt möjlighet för dig som är nyutexaminerad.

OM FÖRETAGET
Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Företagets innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 2000 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

DIN PROFIL
Vi ser gärna att du som sökande har en teknisk utbildning, inom vilket område är brett men vi tror att du har ett stort intresse för att utvecklas i teknikvärlden. Du är en engagerad och innovativ person med en stark personlig drivkraft. Vidare tror vi att du är en lagspelare och drivs av att hela tiden utveckla dig själv och teamet du jobbar i.
Skallkrav
- Högskole-/civilingenjörsutbildning i datateknik, elektro eller informationsteknik
- Kunskaper i C /C++ alternativt Java med ett starkt intresse av att lära dig C/C++
- Kunskaper av Embedded Linux
- Engelska i tal och skrift
Meriterande
Kunskaper i Phyton

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt ÖK
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 08.00 - 17.00
Omfattning: Heltid 

Högskole-/civilingenjörsutbildning i datateknik, elektro eller informationsteknik Kunskaper i C /C++ alternativt Java med ett starkt intresse av att lära dig C/C++ Kunskaper av Embedded Linux Engelska i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049913244