Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Junior C-utvecklare till Axis job in Lund at Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Junior C-utvecklare till Axis på Framtiden

Junior C-utvecklare till Axis

Framtiden Lund, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

DINA ARBETSUPPGIFTER


I rollen som junior utvecklare på Axis kommer du att få en uttalad mentor samt bra stöttning från kunniga kollegor i teamet. Här blir du snabbt en viktig del i det dagliga arbetet där ni genom projekt utvecklar och tar fram nya funktioner, från idé till färdig produkt. Här uppmuntras kreativitet och nya idéer, produkten är bara i sin linda och det finns så mycket mer att utveckla inom området. Förutom nyutveckling och förvaltning kommer du även att få arbeta med testning av den nya hård- och mjukvaran.

Du kommer ingå i affärsområdet New Business. Teamet ansvarar både för utvärdering av nya affärsidéer från ett tekniskt och kommersiellt perspektiv, och för produktutveckling med målet att kunna erbjuda kunderna de bästa produkterna på marknaden. I teamet ingår såväl marknadsorienterade affärsutvecklingsresurser samt produktutvecklingsresurser. Access Control gruppen är ansvarig för olika typer av nätverksbaserade terminaler, ofta sammankopplade med Cognimatics ansiktsigenkänning. Här får du vara delaktig i hela processen och även vara med i prototypbygget.OM FÖRETAGET


Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Företagets innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 1900 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!


DIN PROFIL

För att passa in i rollen ser vi att du har ett stort programmeringsintresse och att du är nyfiken på de senaste teknikerna! Du är en engagerad och innovativ person med en stark personlig drivkraft. Vidare tror vi även att du är en lagspelare och drivs av att hela tiden utveckla dig själv och teamet du jobbar i.Krav
  • Högskole-/civilingenjörsutbildning i data, teknisk fysik, elektronik eller motsvarande
  • Kunskaper i C 
  • Engelska och Svenska i tal och skrift

Meriterande
  • Kunskaper i C#/.NET
  • Kunskaper i GoOM OSS


Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.VILLKOR


Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 08.00 – 17.00
Omfattning: Heltid


Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! ​ 

Rekommenderade jobb

Junior C-utvecklare till Axis
Framtiden Lund Heltid
Studerande budbilschaufför kvällstid med start i sommar!
StudentConsulting Skåne län - Malmö Deltidsanställd
Ej angett
Studerande sökes till arbete inom internservice/kontorsassistent till Axis!
StudentConsulting Skåne län - Lund Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000035552349