Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior C-utvecklare med intresse för IT-säkerhet till Axis jobb i Lund på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior C-utvecklare med intresse för IT-säkerhet till Axis på Framtiden

Junior C-utvecklare med intresse för IT-säkerhet till Axis

Framtiden Lund, Skåne län Heltid

Drivs du av att skriva ren kod? har du även ett intresse för IT-säkerhet och vill arbeta med att implementera säkerhetsfunktioner för Axis produktportfölj? Då är detta tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som utvecklare hos Axis kommer du att ingå i avdelningen Core Product Platform som arbetar brett och med hela Axis produktsortiment. Ditt närmsta team består utav fem dedikerade kollegor som ansvarar för att designa och implementera säkerhetsfunktioner för Axis produkter. Du kommer att arbeta i olika projektfaser med allt från kravställning och validering av hårdvara till design och implementation av ny mjukvara.

Några ansvarsområden du kommer att arbeta med är;

- Secure Boot
- Hårdvaran för crypto subsystem
- Validering av Axis ASIC
- Specifikation av Axis ASIC från ett säkerhetsperspektiv
- Utvärdering av hårdvaruplattform ut ett säkerhetsperspektiv


OM FÖRETAGET

Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Företagets innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 1900 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

DIN PROFIL

Vi ser att du som sökande har goda kunskaper inom C-programmering samt en civilingenjörsexamen inom datavetenskap, matematik, teknisk fysik, elektronik eller annan relevant utbildning. Du är en engagerad och innovativ person som drivs av att gräva dig djupare och experimentera dig fram bland teknologier.

Du ska även ha:

- Goda kunskaper inom C/C++
- Ett intresse för cyber security och embedded system


OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 08.00 – 17:00
Omfattning: Heltid  

- Goda kunskaper inom C/C++ - Ett intresse för cyber security och embedded system - Civilingenjörsutbildning inom datavetenskap, matematik, teknisk fysik, elektronik
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000044811635