Jobbet Junior C-utvecklare inom framtidens logistik- och automationslösningar har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior C-utvecklare inom framtidens logistik- och automationslösningar publicerad av Academic Work

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Lund
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och utveckla framtidens automationslösningar inom lager och logistik? Hos Consafe Logistics i Lund får du möjligheten samtidigt som du får jobba nära produkten och se att ditt arbete gör skillnad. Klappar ditt hjärta även lite extra hårt för utveckling i C så är det just dig vi söker!

Consafe är en av Europas ledande leverantörer av logistik- och lagerhanteringssystem och arbetar idag mot flera stora kunder världen över. Logistikbranschen står ständigt inför nya utmaningar där system och flöden alltmer automatiseras och digitaliseras och detta är något som verkligen märks på Consafe. Affärer och kundflöden ökar och därför behöver de nu stärka upp med ytterligare en C-utvecklare.

Consafes huvudkontor ligger i fräscha lokaler i World Trade Center i Lund och det är även där du kommer att jobba. På kontoret råder en internationell och avslappnad stämning som genomsyras av kvalitet och stort kundfokus. Teamet du kommer jobba i ingår i avdelningen för Product/R&D, ett sammansvetsat team där ni arbetar tillsammans och stöttar varandra för att se till att alla har de bästa möjliga förutsättningarna. Det finns med andra ord väldigt stora möjligheter för dig att utvecklas och Consafe jobbar kontinuerligt med att ta vara på varje medarbetares specifika kompetens och kunskap.

Academic Work söker nu en junior mjukvaruutvecklare som redan har och/eller vill fördjupa sina kunskaper i C till Consafe Logistics.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Consafe Logistics. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader fram. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Du kommer att jobba på en arbetsplats med ett system i ständig utveckling vilket innebär att ingen dag är den andra lik. Projekten teamet jobbar med kan innebära allt från vidareutveckling av befintliga system till nyutveckling för nya kunder eller lagerlösningar, därmed kommer arbetet vara väldigt varierande och du kommer ha stor möjlighet att utveckla din kompetens. Tillsammans med teamet ansvarar ni för att WMS-systemet Astro fungerar med kundernas automationslösningar genom att integrera Consafes lösningar med kundernas befintliga lagersystem. Tekniker du främst kommer arbeta med är utveckling i C och databashantering, SQL men kommer även komma i kontakt med en hel del C#.
Systemet rullar på flera olika hårdvarustrukturer och operativsystem; Windows, AIX och Linux och är numera även molnbaserat.

Du kommer till exempel att:

* Tillsammans med ditt team lösa komplexa problem till Consafes kunder
* Utveckla nya lösningar från scratch
* Få vara med och utveckla framtidens lösningar inom lager och automation

Tjänsten passar dig som har ett starkt intresse för utveckling i C och vill bredda dina kunskaper ytterligare. Du har en målsättning om att jobba i ett kompetent och kundfokuserat team i ständig utveckling och där man tillsammans satsar på framtidens lösningar för kunderna.

För att trivas i rollen tror vi att du tycker det är spännande med logistikflöden och du ser dig som en framtida grym C-utvecklare. Consafe mjukvara är komplex och det kommer att ta lite tid att sätta sig in i kodbasen, därav ser vi att du vågar fråga kollegor och motiveras av att lära dig nytt. Då du kommer arbeta nära kund ser vi att du trivs av att arbeta resultatinriktat, vi tror att du kommer tycka tjänsten är extra rolig då. På listan över personliga egenskaper så skulle du med största sannolikhet beskriva dig själv som ambitiös, noggrann och lösningsorienterad.

Vidare söker vi dig som:

* Har relevant IT- eller logistikexamen
* Har grundläggande kunskaper i C-utveckling
* Har goda kunskaper inom något språk såsom C# eller C++
* Har goda kunskaper i svenska och engelska på en professionell nivå

Det är meriterande om du har:

* Erfarenhet från Lager/logistik eller automation
* Efterenhet av Oracle och/eller MS SQL Servrer

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Oktober/November
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Consafe Logistics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15011885-SE

Liknande jobb

Systemutvecklare åt produktutvecklingsföretag Malmö Nigel Frank International
Dynamics AX developers Malmö Malmö Nigel Frank International

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till