Jobbet Junior C++-fantast sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior C++-fantast sökes! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Mölndal

Arbetsbeskrivning


Vill du få möjligheten att visa vad du går för som utvecklare på ett företag som ger dig möjligheten att fortsätta utvecklas? Trivs du i en öppen och kommunikativ miljö där dina synpunkter uppskattas? Sök då tjänsten som Junior C++ utvecklare eller tipsa någon du tror skulle passa in på beskrivningen!

Dina arbetsuppgifter
Som Junior C++ utvecklare kommer du att ingå i ett team med två seniora mjukvaruutvecklare. Du kommer att få en introduktion och utbildning i företagets produkter och sätt att arbeta, men också hjälp från dessa seniora medarbetare längs med vägens gång. Ni som utvecklarteam arbetar med hela flödet, från idé till färdig produkt vilket innebär att ni också arbetar med att implementera och testa det ni tagit fram. Ni arbetar också med att utveckla företagets redan befintliga produkter och funktioner. Du kommer främst att programmera i C++ och använda dig av Linux som plattform.

Om företaget
Vår kund arbetar med utveckling och tillverkning av skrivare för industriell märkning och har kunder över hela världen inom bland annat tillverkningsindustrin och förpackningsindustrin. Deras organisation är platt och de är måna om sina anställdas trivsel vilket dom visar genom att bland annat vara generösa med flexibilitet. Mer information ges vid intervjutillfället.

Din profil
Vi söker dig som brinner för programmering och vill fortsätta att utvecklas inom C++. Det är viktigt att du är kommunikativ då ditt team förväntar sig att du bidrar i diskussioner och den vardagliga trivsamma stämningen. Det är också viktigt att du är en noggrann och strukturerad person då du kommer att arbeta i en flexibel miljö som kan svänga snabbt. Vi tror också att man blir bra på det man gillar så vi förutsätter att du trivs med att arbeta i C++ och är engagerad i ditt arbete. Skallkrav: - Högskoleutbildning inom datorteknik, datorvetenskap eller motsvarande. - Svenska och engelska i tal och skrift - Kunskaper i C++ och Linux Meriterande: - Kunskaper i C - Kunskaper i nätverkskommunikation - Erfarenhet av agila utveckllingsmetoder - Körkort B

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: 1 september eller enligt överenskommelse Placering: Mölndal Arbetstider: Kontorstider, måndag - fredag Ansökningar behandlas löpande, ansök om tjänsten redan idag!

Referens

20211

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till