SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior C#-utvecklare till växande Qsys! jobb i Göteborg på Friday

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Junior C#-utvecklare till växande Qsys! på Friday

Junior C#-utvecklare till växande Qsys!

Friday Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Står du i starten av din karriär och har goda kunskaper i C# och vill arbeta på ett mindre bolag i en tillväxtfas? Qsys vill nu utöka sitt team i Göteborg och söker en C#-utvecklare som vill vara med med på resan! Tror du att rollen passar dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten: 

Friday söker nu för Qsys räkning en Junior C#-utvecklare. Bolaget arbetar med att skapa och erbjuda sina kunder skräddarsydda lösningar inom logstik och IT. Qsys har sin hemmaarena i Jönköping, men ska nu utöka sitt nyetablerade team i Göteborg. Hit söker de dig som vill vara med och utveckla en ny plattform, i arbetet mot att verka molnbaserat i bemötandet av en bredare efterfrågan. Då de nu befinner sig i en tillväxtfas ges du möjlighet att vara med och påverka och vara en betydande del av att föra bolaget framåt. Qsys präglas av en miljö där allas kompetenser tas tillvara på och där din personliga såväl som professionella utveckling främjas. Du välkomnas vidare av en öppen kultur och erbjuds ett mentorskap och en gedigen onboarding.

I rollen som Junior C#-utvecklare kommer du ingå i ett mindre team och utgå ifrån kontoret i Göteborg. Tillsammans med teamet kommer du utveckla systemen för lagerhantering med C#. Net, där arbetet sker i såväl backend som frontend. Därutöver får du chansen att vara med och bygga nästa generations plattform från grunden. Genom att arbetet avser mindre enheter, är det meriterande om du även besitter kunskaper och intresse för gränssnitt för mobila enheter. Ni arbetar scrumbaserat och projekten genomförs med tvåveckorssprintar. Lösningarna är skräddarsydda, vilket innebär att rollen innefattar kundkontakt med inslag av resor vid behov. 

Vi söker dig som: 
 • Har en ingenjörs-/civilingenjörsexamen inom relevant område, exempelvis mjukvaruutveckling, IT eller motsvarande. 
 • Har goda kunskaper av C# .Net.
 • Har ett genuint och stort tekniskt intresse.
 • Talar obehindrat på svenska i både tal och skrift då språket kommuniceras i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du:

 • Har arbetslivserfarenhet av en liknande roll.
 • Besitter en fallenhet för färg och form.
 • Har kunskaper i Javascript och/eller Azure.
 • Har ägnat dig åt någon form av hobbyprojekt inom relevant område.

Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att trivas i din roll på Qsys tror vi att du har ett helhetstänk i ditt arbetsutförande. Du är kommunikativ och räds inte för att presentera nya lösningar i ditt team. Då du kommer att ingå i ett mindre team ser vi vidare att du är samarbetsvillig och prestigelös i ditt arbete, samtidigt som du hela tiden strävar mot vidareutveckling tillsammans med dina teammedlemmar.

Om kundföretaget:

Qsys är ett IT-företag med fokus på logistik och IT. Dessa två områden har företaget spunnit samman för att erbjuda sina kunder det bästa att tillgå hos en och samma arbetspartner. På området logistik tillhandahåller Qsys sitt egenutvecklade WMS-system Qpick. Systemet innefattar lagerplock, som tillsammans med avancerad logistikkonsultation och nödvändiga tillbehör utgör det som behövs för att effektivisera sina kunders lager av etiketter, uppmärkning och dylikt. Gällande IT stödjer Qsys upp med allt tekniskt som rör logistiken i form av truck- och handdatorer, industrianpassade WLAN, etikettskrivare, streckkodsskannrar och allt annat som kunden kan tänkas vara i behov av. Företaget erbjuder därutöver IT som tjänst, där kunden i ett och samma paket levereras allt från servicedrift, arbetsplatsdatorer, molntjänster och kontorsprogramvaror, till användarsupport, rådgivning och strategisk konsultation. Läs mer om Qsys [ Link removed ]

Om anställningen:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Ambitionen från Qsys och vår sida är att du efter blir direktanställd hos kundföretaget. 

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid.
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse.
 • Placering: Göteborg.
 • Rekryteringsansvarig: Marta Laszewska.
 • Lön: Marknadsmässig.

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: friday1177