Jobbet Junior byggnadsingenjör sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior byggnadsingenjör sökes! publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Solna
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en teknisk och praktisk person som gärna arbetar i projektform? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi får vår kunds räkning en junior byggnadsingenjör i en direktrekrytering. Kunden är ett oberoende konsultbolag vars medarbetare tillsammans har lång erfarenhet av renovering och underhåll av fastigheter. Tillsammans besitter dem all den kompetens som behövs för att erbjuda kvalificerad och heltäckande hjälp till fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar när det gäller byggnaders klimatskal. Deras absoluta spetskompetens är inom fönster men tillhandahåller kunskaper inom hela klimatskalet.

I rollen arbetar du med fastighetsprojekt och är ansvarig för ett eller flera projekt. Ett projekt kan exempelvis vara en bostadsrättsförening som ska renovera samtliga fönster i fastigheten vilket gör att man kontaktar vår kund för att få en helhetslösning. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå i att:

- Statusinventera och utforma förfrågningsunderlag
- Kostnadsberäkna
- Kontrollera och besikta
- Projektleda
- Utforma rapporter

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och att man kommer bli anställd av vår kund. Arbetstiderna är kontorstider och kontoret ligger i Solna. Arbetet varierar mellan fältetarbete och administrativa uppgifter på kontoret. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är praktiskt lagd med goda tekniska kunskaper. Du får gärna ha gått en teknisk eller praktisk inriktning som exempelvis snickare, VVS eller ventilation under gymnasiet. Alternativt yrkeshögskola inom området. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av praktiskt arbete, gärna inom fastigheter. Du har goda kunskaper i officepaketet och som person har du goda ledaregenskaper, kommunikativ och driven. Du tycker om att arbeta både i team och självgående med en pondus och en bestämdhet för att ro projekten i hamn. Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte att söka!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44618

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Byggprojektledare Stockholm Isaksson Rekrytering & Bemanning AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till