Jobbet Junior Business Controller till Fresenius Kabi har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Business Controller till Fresenius Kabi publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Fresenius Kabi söker dig som vill arbeta i en utvecklande roll som Business Controller på vårt marknadskontor i centrala Uppsala. Har du viljan finns goda möjligheter att växa i en internationell miljö!

Du rapporterar till och arbetar nära vår Finance Manager i frågor som rör resultatuppföljning samt budget- och prognosprocesser, men även upprättandet samt uppföljning av exempelvis projektkalkyler.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Bistå verksamhetens chefer med uppföljning och analyser, såväl löpande som ad hoc
  • Arbeta med nyckeltal
  • Månadsvis rapportering till ledning och regionkontor
  • Driva arbetet internt med löpande, regelbundna månadsprognoser
  • Delta i vidareutveckling av systemstöd och i diverse utvecklingsprojekt
  • Månadsuppföljning samt analys av kostnader för de olika avdelningarna

Vem söker vi?
Du har en civilekonomexamen eller liknande utbildning inom ekonomi, samt ca 1-3 års erfarenhet från arbete med Controllerinriktade uppgifter. Alternativt har du arbetat med redovisning/revision och har stort intresse för verksamhetsutveckling och analys.

För att lyckas i rollen krävs god förståelse för ekonomiska flödet och mycket goda kunskaper i Excel. Vidare har du ett intresse för system samt förståelse för databaser. Du bör känna dig bekväm i rollen som presentatör av finansiella siffror och strategier såväl internt som externt till myndigheter och företag.

Vi arbetar i en internationell miljö med motsvarande funktioner i många andra europeiska länder inom företaget, arbetet kräver därför mycket goda kunskaper i både engelska och svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP

Du är självklart en analytisk och strukturerad person som har lätt för att ta till dig ny information. För att trivas i rollen är det även viktigt att du tycker om att ha kontakt med olika typer av människor i olika miljöer samt har en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer läggas vid de personliga egenskaperna där vi letar efter en utåtriktad, engagerad, ambitiös person som gärna tar för sig och levererar med hög kvalitet.

Om företaget
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

Fresenius Kabi’s Marknadsbolag ansvarar i första hand att få ut  information till kunden/patienten om utbudet samt användandet av innehållet i vår produktportfölj.

På marknadsbolaget arbetar ca 40 personer varav cirka hälften är produktspecialister som ständigt är ute hos våra kunder. Vi ser det som vårt uppdrag att öka kunskapen hos alla vårdgivare så att patienten får den vätska och näring de är i behov av för att må bättre och i vissa fall överleva.

Vi som jobbar på marknadsbolaget består av många olika personligheter och åldrar för att kunna vara ett optimalt fungerande team. Att trivas och ha kul på jobbet är viktigt för både hälsa och försäljning, och trivs, det gör vi! 

Ansökan
I den här rekrytering samarbetar Fresenius Kabi med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast, dock senast den 2 juni 2020. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta Charlotta Ezitis Holmström på 0766 471 657 eller charlotta.ezitisholmstrom@sjr.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.  Varmt välkommen med din ansökan! För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...  

Titel: Junior Business Controller

Referens

teamtailor-881815-159146

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till