Jobbet Junior Business Controller till centrala Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Business Controller till centrala Göteborg publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

SJR söker för kunds räkning en junior Business Controller till föräldravikariat med start i mitten av augusti till välkänt bolag med lokaler centralt i Göteborg. Uppdraget är en inhyrning under ett föräldravikariat på sex månader till att börja med men med stor möjlighet till förlängning.

Vad innebär rollen och vem söker vi? 
Som Junior Business Controller kommer du att vara delaktig i bokslutsprocessen, ta fram bokslutsunderlag och göra en uppföljning och analy av resultat, budget och nyckeltal. Du är också delaktig i att skapa och utveckla rapportering och nyckeltal i organisationens BI-system samt utveckla och effektivisera processer inom forecasting.

Vi tror att du har relevant erfarenhet och utbildning för tjänsten och finns tillgänglig för start i augusti. Som person är du serviceminded, social och framåt. Du är självgående och tar initiativ samtidigt som du är duktig på att anpassa dig och har lätt för att samarbeta och sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare är du prestigelös och lägger stor vikt vid noggrannhet och kvalité i ditt arbete. 

Ytterligare information om uppdraget
Behovet hos vår kund är med start i augusti och uppdraget är på heltid och sex månader framöver med stora möjligheter till förlängning. Företaget har lokaler i centrala Göteborg och arbetstiderna är flexibla mellan 8-17. 

 Din ansökan Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Karlsson på telefonnummer 031-333 54 71. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner – Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: junior business controller

Referens

teamtailor-243255-97041

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till