Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Business Controller jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Business Controller på Amendo Bemanning

Junior Business Controller

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

AcadeMedia söker nu en analytisk och målfokuserad Business Controller med förmåga till service och engagemang. Har du ett par års erfarenhet av att arbeta som Business Controller och vill ingå i Norra Europas största utbildningsföretag då ska du söka tjänsten redan nu!

Avdelningen för Business Control gentemot våra grund- och gymnasieskolor består idag av ett team om 16 personer fördelat på våra kontor i Stockholm och Göteborg och tillsammans ansvarar teamet för ledning, stöd och kontroll av ca 220 skolor inom AcadeMedia. Du kommer att utgå ifrån vårt huvudkontor i Stockholm.


Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med processer för ekonomisk styrning och uppföljning, arbetet sker i nära kontakt med verksamhetens chefer/rektorer där din roll ger stöd i deras ekonomiska beslut. Tjänsten innebär även att självständigt driva analyser av resultatutveckling och därigenom skapa underlag för förbättringar och säkring av uppsatta mål.

  • Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
  • Delta och aktivt arbeta med månadsrapportering och resultatuppföljning.
  • Analys av månads-/årsbokslut samt återkoppling av resultat till ansvarig chef och till övriga i ledningsgruppen.
  • Ta fram relevanta analyser och rapporter och tillhörande administrativa uppgifter.
  • Utbilda och förklara resultat och processer på ett pedagogiskt sätt till chefer med varierande förkunskaper inom ekonomi.

I rollen som Business Controller får du även möjligheten att vara med och utveckla budget- och prognosprocessen, säkerställa direktiv och policys från ledningen och samverka med övriga funktioner inom segmentet. Visst bokslutsarbete tillsammans med ekonomifunktionen förekommer. 


Kvalifikationer och egenskaper

Vi ser att du har ett par års erfarenhet av arbete som Business Controller samt att du har en relevant akademisk utbildning inom ekonomi. 

Du är noggrann och analytisk och att leverera i tid ser du som en självklarhet. Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi inom utbildningsbranschen så är detta meriterande.

Du ska kunna ta fram relevanta nyckeltal och kunna behandla stora mänger data vid behov, detta förutsätter att du har mycket goda kunskaper i bl.a. Excel.

Vi ser gärna att du har en god kommunikations och samarbetsförmåga då detta är en förutsättning för att kunna interagera och bistå övriga kollegor och verksamheten på ett proaktivt och konsultativt sätt. 


Om företaget

Norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland. Storleken skapar trygghet och ger förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget.

AcadeMedia skapar möjligheter för människor att utvecklas. Med 16 300 medarbetare på drygt 650 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar med ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. 

[ Link removed ]


Frågor och kontakt 
I denna rekrytering samarbetar AcadeMedia med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Shaun Ogden på [ Email address blocked ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

 #LI-SO1

#ekonomi

#controller

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1380892-291582