Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Business Controller jobb i Stockholm på Michael Page

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Business Controller på Michael Page

Junior Business Controller

Michael Page Stockholm, Stockholms län Heltid

Michael Page Finance & Accounting söker för vår kunds räkning en Junior Business Controller som är helt eller precis i början av sin karriär efter avslutad ekonomiexamen och har minst en kandidatexamen (Bachelors Degree). Du skall vara väldigt duktig inom ekonomi, matematik och ha goda betyg från högskolan/universitetet.

Information om kunden

Michael Page Finance & Accounting söker för vår kunds räkning en Junior Business Controller som är helt eller precis i början av sin karriär efter avslutad ekonomiexamen och har minst en kandidatexamen (Bachelors Degree). Du skall vara väldigt duktig inom ekonomi, matematik och ha goda betyg från högskolan/universitetet.

Michael Page samarbetar med en svensk verksamhet med kontor strax söder om Stockholm, detta är en permanent roll. Detta är den perfekta rollen för dig som vill bygga din karriär inom Controlling i en snabbväxande miljö som präglas av högt tempo samt höga ambitioner där du kommer ha goda utvecklings möjligheter.

Beskrivning

Till följd av företagets goda tillväxt samt tillväxtplaner rekryterar nu Michael Page en ambitiös och prestigelös Junior Business Controller. I rollen kommer du att rapportera till företagets ekonomichef och jobba nära deras VD och COO, du förväntas bidra med din starka analys- samt IT förmåga (dvs Excel och databaser).

Som Junior Business Controller kommer du stötta företagets VD samt COO med:

 • Analys och rapportering av KPI:er, kostnader samt resultat
 • Finansiellrapportering
 • Livscykel- samt verksamhetsanalys
 • Budget- samt prognosarbete
 • Upphandlingsstöd
 • Processförbättring relaterad till Controlling samt ERP
 • Business Cases

Sökandes profil

Vi söker dig som är driven, har höga ambitioner och trivs i en miljö som erbjuder högt tempo samt stora utvecklingsmöjligheter. Utöver det söker vi dig som har dokumenterad erfarenhet inom följande kompetenser:

 • Har minst en kandidatexamen inom relevant område (Business Administration eller ekonomi).
 • Du har en hög ambitionsnivå samt driv och vill vara en del av en högpresterande miljö.
 • Du har en stark analys- samt kommunikationsförmåga.
 • Goda betyg, specifikt inom matematik.
 • Det anses vara meriterande om du har erfarenhet av redovisning, ekonomistyrning och/eller avtalstolkning.
 • Systemkunskap: vi söker dig som är en stark användare av Microsoft Office, specifikt MS Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med databaser (t.ex. SQL) och stora datamängder.

Jobberbjudande

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag 2020-08-15, ansök därför så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Michael Page Finance & Accouting, ansökan sker via www.michaelpage.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Daniel Gyllendahl på +46 73-074 86 26,

Michael Page är en av de globalt ledande aktörerna inom rekrytering av kvalificerade specialister och chefer för både permanenta, temporära och interima uppdrag. I nästan 40 år har vi hjälpt både kunder och kandidater att växa genom att erbjuda kvalitativa tjänster och har varit drivande i utvecklingen av standarden inom specialistrekrytering. Vi har nu 155 kontor i 36 länder runt om i världen.

Vi har byggt upp ett brett nätverk, både lokalt och internationellt, genom ständig kontakt med yrkesverksamma inom våra specialistområden. Dessa kontakter tillsammans med innovativa metoder för att hitta nya talanger utmärker oss från andra rekryteringsföretag. För att kunna garantera en effektiv rekryteringsprocess försöker vi alltid förstå våra kunders organisation, kultur och speciella behov samt ha djup kunskap om de aktuella förhållandena på arbetsmarknaden.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: JN -052021-2576282