Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Business Controller för uppdrag till E.ON i Malmö! jobb i Malmö på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Business Controller för uppdrag till E.ON i Malmö! på Poolia

Junior Business Controller för uppdrag till E.ON i Malmö!

Poolia Malmö, Skåne län Heltid
Om tjänsten
Vi söker nu en supporterande junior Business Controller för uppdrag till E.ON Energidistribustion i Malmö. Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i 6 månader med stor chans till förlängning. Vill du vara med och dela visionen om att bli den bästa partnern för finansiell styrning och optimering av verksamheten? Sök då tjänsten idag! Urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Junior Business Controller kommer du att tillhöra ett team med hög komeptens inom ekonomi kombinerat med stor affärsförståelse där samarbete och kommunikation är självklara delar. Ledorden inom teamet är affärspåverkan, innovation, digitalisering och utveckling. Vi har redan tagit stora steg, men söker nu dig som vill driva utvecklingen vidare tillsammans med oss.

Teamet består av Seniora Business controllers, energicontrollers, investment controller.

I ditt ansvar ingår bland annat att:
Agera ansvarig Business Controller för våra gemensamma funktioner (CFO, HR och Strategi). Där du bland annat:
-Upprätta prognos, budget och bokslut för ditt ansvarsområde
-Löpande avstämningar av våra interna avtal (SLA) tillsammans med koncerninterna intressenter
-Analysarbete och presentation av utfall kopplat till prognos, budget och bokslut för ditt ansvarsområde. Presentationen sker till CFOs ledningsgrupp.

Den andra delen av rollen är att supportera de Seniora Business Controllers samt övertag av uppgifter som basdatahantering och underlag till rapportpaket.

Du kommer även att vara Superuser (CATS SAP samt Tagetik, ur ett Business Controlling perspektiv)
Samt få ansvar för EU Taxonomi - hållbarhet blir bara en allt mer viktig del av vårt samhälle och så även kraven på rapportering av hur hållbara våra investeringar faktiskt är. Denna uppgift är ännu i sin vagga, men är definitivt en uppgift som kommer växa med tiden.

Johan Ahlgren kommer att vara din närmsta chef inom Business Controlling. Johan är en prestigelös och kommunikativ chef som driver förändring samt välkomnar nya idéer från sina medarbetare. Du kommer få mycket frihet under ansvar och bli uppmuntrad till ett nära samarbete med dina kollegor både inom och utanför Business Controlling. Tillsammans är vi starka!

Vem är du?
För att ha rätt förutsättningar för rollen tror vi att du har en ekonomiutbildning på högskolenivå samt viss erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du har arbetat i minst 5 år med liknande arbetsuppgifter och ser detta som ett steg vidare i din karriär och mot målet att arbeta som Controller.
Du har ett starkt intresse för helheten i affären och har förmåga att kommunicera finansiella konsekvenser och handlingsalternativ på ett lättförståeligt sätt. Du är trygg i kommunikation med olika nivåer mot både ledningen och medarbetare. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för ekonomistyrning samt av att leda vidareutveckling av de modeller, processer och systemstöd som ingår i en controllers vardag.
Om du har erfarenhet av QlikSense eller liknande BI-verktyg blir vi lite extra nyfikna på dig.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Varmt välkommen in med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60917