Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Junior Business Analyst sökes till läkemedelsbolag! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Business Analyst sökes till läkemedelsbolag! på StudentConsulting

Junior Business Analyst sökes till läkemedelsbolag!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du flexibel, analytisk, noggrann och prestigelös? Och har en relevant bakgrund eller utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Då har vi uppdraget som Junior Business Analyst för dig.

Information om uppdraget:

Vår kund är en växande aktör på den europeiska läkemedelsmarknaden som nu söker en Junior Business Analyst. Här kommer du till en dynamisk arbetsplats i tillväxt där det kommer att hända mycket framgent. I rollen kommer du även att ha ett koordinerande ansvar över företagets kontorsflytt. Dina arbetsuppgifter kommer dels omfattas av;

- Sammanställa kunders ackumulerade försäljningssiffror och rabatter samt kontrollera att dessa är korrekta
- Arbeta med marknadsdata: i Business Intelligence verktyg samt sammanställa och bearbeta data i MS Excel
- Återkommande säljkoordinerande uppgifter som supporterar och avlastar Key Account Managers
- Koordinera och administrera praktiska områden som berör kontorsflytt inför avflyttning och som uppstart på nytt kontor. Kontorsflytten är planerad mellan april och maj månad.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men kommer att arbeta ute hos kund med möjlighet till hemmaarbete vid behov och i dialog med din närmaste chef. Tjänsten beräknas februari och löper på fram tills september. Kontorstider tillämpas med möjligheter till viss flex ges.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning alternativt erfarenhet inom en administrativ roll eller liknande med kunskap inom ekonomi. Vidare besitter mycket goda kunskaper i Excel. Som person är du flexibel, analytisk, noggrann och strukturerad. Du har en prestigelös inställning till ditt arbete och är beredd att hugga i där det behövs och komma med idéer. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan ske på båda språken. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Business analyst, ekonomi, koordinator, VD-assitent

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61251