Jobbet Junior Business Analyst sökes till läkemedelsbolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Business Analyst sökes till läkemedelsbolag! publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du utbildad ekonom? Är du flexibel, noggrann och prestigelös? Då har vi uppdraget som Junior Business Analyst för dig.

Information om uppdraget:

Vår kund är en växande aktör på den europeiska läkemedelsmarknaden som nu söker en Junior Business Analyst. Här kommer du till en dynamisk arbetsplats i tillväxt där det kommer att hända mycket framgent. I rollen kommer du att få insyn i hela affärsverksamheten och lära dig mycket. Dina arbetsuppgifter kommer dels omfattas av;

- Sammanställa kunders ackumulerade försäljningssiffror och rabatter samt kontrollera att dessa är korrekta
- Arbeta med marknadsdata: i Business Intelligence verktyg samt sammanställa och bearbeta data i MS Excel
- Återkommande säljkoordinerande uppgifter som supporterar och avlastar Key Account Managers
- Stötta Country Manager med olika administrativa sammanställningar

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men har din arbetsplats ute på kundens kontor på Östermalm i Stockholm, men med möjlighet till hemmaarbete vid behov och i dialog med din närmaste chef. Tjänsten beräknas starta i början av december och löper på ca ett år framåt med chans till förlängning. Kontorstider tillämpas med möjligheter till viss flex ges.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi, antingen från universitet eller högskola. Du har tidigare erfarenhet från en administrativ roll och besitter mycket goda kunskaper i Excel. Som person är du flexibel, noggrann och strukturerad. Du har en prestigelös inställning till ditt arbete och är beredd att hugga i där det behövs. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan ske på båda språken. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55159

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till