Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Brand Manager jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Brand Manager på Randstad AB

Brand Manager

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Just nu söker vi en Brand Manager  till vår kund i centrala Stockholm som verkar inom växtbaserade konsumtionsvaror. Som varumärkesansvarig  kommer du att vara drivkraften bakom att glädja  konsumenter med  naturliga och växtbaserade produkter och se till att alla pratar om dem! Du har beprövad erfarenhet av digital marknadsföring/medieupplevelse och ett digitalt tankesätt inbäddat i din FMCG -varumärkesupplevelse. Du har som ambition att vårda och växa vår kunds varumärken och tar med dina idéer,  motivation och önskan att lyckas i denna roll. Beskrivs du vidare som en positiv, kreativ och målmedveten person som drivs av ett högt tempo och med ett mindset att inget är omöjligt? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Du arbetar nära Marketing director för din marknad eller globala varumärke och har fingret på konsumentens puls. Du läser vad de läser och där de läser det, äter vad de äter. Du är förankrad i deras värld och verklighet och är glada över att ta med produkter och varumärkesupplevelser till deras värld med alla mediekanaler med tonvikt på digitalt som är relevant, aktuellt och engagerande.

Du äger prestandan för ditt varumärke med fullt ansvar för P&L och för att omsätta idéer till handling. Du äger alla delar av ditt varumärke från eget kapital, strategi, prestanda och lönsamhet. Du ansvarar för att leverera en varumärkesstrategi som förändrar varumärket och för konsumenten in i kundens varumärken och ger lojalitet och engagemang för att uppnå affärsmål. Du arbetar ständigt med att driva och utföra digital och i butiks PR genom varumärkesmedvetande via olika kanaler och arbetar för att skapa och driva framgångsrika influencer-evenemang.


arbetstider.

Arbetstider: Kontorstider och heltid med 37,9/h veckan.
Start: Omgående och 6-9 månader framåt.
 
Både arbete på kontoret och hemifrån. Kontoret är beläget i Centrala Stockholm.


kvalifikationer.

I denna roll ska du ha runt 10 års beprövad erfarenhet av digital marknadsföring/medieupplevelse . Det är även meriterande om du har ett matintresse.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Har lätt för Operativ excellens - du är lika bekväm med den senaste försäljningen från SKU som med en diskussion om den kreativa idén bakom de olika varumärkena. 
  • Du älskar siffror och känner till och förstår mönstren i data för att ge insikt till teamet och drivs av att analysera data.
  • Du kommer mer än gärna med egna kreativa idéer för att få kundens märken att flyga.
  • Du har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö och har en bra balans mellan global strategi och drivande av lokala initiativ. 
  • Att samarbeta för att få det allra bästa resultatet ligger i din natur.


ansökan.

2021-10-25 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Sarah Högbacka, [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201360143