Jobbet Junior bolagsjurist/legal specialist till Ework Group har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior bolagsjurist/legal specialist till Ework Group publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du en examen inom juridik och vill utvecklas i en roll som bolagsjurist? Vi söker dig som trivs i en serviceinriktad miljö och vill utvecklas brett inom affärsjuridik tillsammans med Eworks seniora bolagsjurist.

Om företaget

Ework group är Ework Group är en marknadsledande, självständig konsultförmedlare med fokus på IT, telekom, teknik och affärsutveckling. Ework matchar konsulter mot uppdrag i flertalet olika branscher och är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. De har ramavtal med över 160 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag 7000 konsulter ute på uppdrag. Huvudkontoret är placerat i Stockholm och företaget är noterat på NASDAQ OMX Stockholm. Här blir du en del av ett snabbväxande företag där möjligheterna är oändliga och ingen dag är den andra lik. Företagskulturen är stark och präglad av Eworks värdeord: Eager, Professional & Alert. www.eworkgroup.se

Arbetsuppgifter

Ework Group söker en driven jurist som ska arbeta tillsammans med bolagets seniora bolagsjurist. Ni kommer tillsammans hantera diverse juridiska ärenden och på sikt förväntas teamet att växa. Dina främsta uppgifter kommer att vara att agera en rådgivanderoll till affärsanvariga, du kommer att bedöma risk och avtalsgranskning, spegling av avtal samt hantera leverantörsärenden från alla Eworks siter (Sverige, Finland, Danmark, Norge och Polen). Du kommer agera expert inom juridiska frågor för Eworks affärsanvariga när de gör stora upphandlingar eller ska skriva avtal med en konsult, värt att veta är att du som junior bolagsjurist aldrig kommer behöva stå med beslut ensam, du kommer rådgöra och eskalera om så behövs. Du kommer också få den stöttning från ditt team som behövs för att komma in i arbetet.

Formella krav

• Bakgrund: avlagd examen juristlinjen eller affärsjuridisk utbildning. • Muntlig och skriftlig svenska och engelska obehindrat. Gärna ett ytterligare nordiskt språk eller polska men inget krav. • Förmåga att kunna jobba självständigt och vara flexibel med prioriteringar • Goda kunskaper inom Officepaketet. Meriterande • Tidigare arbetserfarenhet. Intresse eller erfarenhet av offentlig upphandling och GDPR • Kunskap om LOU, LUF För att trivas i rollen är du som person driven, du vill att beslut ska ske snabbt och trivs i att det finns mycket att göra. Du är van att arbeta självständigt och har lätt för att göra prioriteringar när det blir toppar i arbetet. Du trivs också att arbeta i en organisation där du kommer ha många sociala knytpunkter och där service är A&O. Du lämnar sällan saker till slumpen och gillar att prestera med högsta kvalité och rådgivning i ditt område.

Övrig information

• Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Ework Group. Start: Augusti/ september, så snart som möjligt Plats: Stockholm City, Mästersamuelsgatan 60 Lön: Enligt överrenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2461501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till