Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior biträdande jurist till Real Advokatbyrå jobb i Stockholm på Sharp Recruitment & Consultants

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior biträdande jurist till Real Advokatbyrå på Sharp Recruitment & Consultants

Junior biträdande jurist till Real Advokatbyrå

Sharp Recruitment & Consultants Stockholm, Stockholms län Heltid

Om oss

Real Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på fastighetstransaktioner, kommersiell fastighets- och hyresrätt och entreprenadrätt. Vi biträder regelbundet de största fastighetsbolagen i Sverige. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av att arbeta med komplexa svenska och internationella affärsjuridiska frågeställningar inom ramen för fastighetstransaktioner, företagsförvärv, investeringar och finansieringar, men även inom allmän bolagsrätt. Vi befinner oss på en expansiv resa och söker nu ytterligare biträdande jurister till vårt team.

Vad vi kan erbjuda

Som biträdande jurist på Real Advokatbyrå är du en central del i erbjudandet till våra klienter. Du ges möjligheten att arbeta nära dina seniora kollegor och delägare i stora och komplexa fastighetstransaktioner och investeringar i en miljö som präglas av laganda och kompetensutveckling samtidigt som du får jobba på några av de största fastighetstransaktionerna i Sverige. För dig som är intresserad av byråvärlden och vill arbeta på en byrå där du tidigt får påverka och ha inflytande samtidigt som du arbetar med aktiva och engagerade delägare är Real Advokatbyrå en utmärkt arbetsplats.

Bakgrund och profil

Vi söker nyexaminerade, tingsmeriterade eller studerande jurister som tar examen under vintern 2021 med ett genuint intresse för fastigheter och fastighetstransaktioner. Du förväntas ha mycket goda studieresultat samt mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du bör även trivas i en social miljö som präglas av laganda.

Ansökan

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För ytterligare information eller frågor rörande bolaget och/eller tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på 0733 99 07 27, [ Link removed ] eller Elin Flodin på 0723 60 73 29, [ Link removed ] .

Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1332057-275861