Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior biträdande jurist till Baker McKenzie´s arbetsrättsgrupp jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior biträdande jurist till Baker McKenzie´s arbetsrättsgrupp på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Junior biträdande jurist till Baker McKenzie´s arbetsrättsgrupp

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning:

Som biträdande arbetsrättsjurist hos oss kommer du att arbeta i en dedikerad och framstående grupp. Arbetet sker såväl i team som självständigt direkt mot klient. Du kommer arbeta med kollegor såväl på Stockholmskontoret som kollegor i Europa och övriga världen. Arbetsuppgifterna består bland annat i att utforma anställningsavtal och annan arbetsrättslig dokumentation. Du kommer även att arbeta med GDPR utifrån ett HR-perspektiv samt med arbetsmiljö- och företagshemlighetsfrågor. Vi bistår även regelbundet våra klienter med rådgivning i frågor kring hanteringen av uppsägningar och avsked och i förhandlingen med fackförbund.

Då Baker McKenzie är en ledande aktör inom företagstransaktioner och kapitalmarknad kommer du också att arbeta med arbetsrättsliga frågor kopplade till företagsförvärv, börsintroduktioner, verksamhetsövergångar och omstruktureringar.

Vem är du?

Vi söker dig som är en lyhörd och driven jurist med hög ambitionsnivå. Du arbetar obehindrat på svenska och engelska och har förmågan att se och förstå de kommersiella aspekterna i uppdragen. Du har en svensk juristexamen och har troligtvis nyligen gjort klart din tjänstgöring på tingsrätt eller förvaltningsrätt alternativt arbetat något år på advokatbyrå efter examen. Det är meriterande om du har arbetat eller studerat utomlands. Självklart har du stort intresse för arbetsrätt och av att arbeta internationellt och du uppskattar att samarbeta i team - vi på Baker McKenzie i Stockholm är ett sammansvetsat gäng på drygt 110 personer.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en spännande karriärmöjlighet där du både får arbeta lokalt och internationellt. Genom vårt utvecklingsprogram The Bakery coachar vi dig steg för steg till spetskompetens både på svenska och engelska - vi fokuserar på din personliga utveckling och ditt ledarskap oavsett var i karriären du befinner dig. På Baker McKenzie är jämställdhet och mångfald självklarheter och vi värnar vår företagskultur som bygger på vänskap, teamarbete och förtroende. Vi bedriver verksamheten på ett ansvarsfullt sätt där lönsamhet, socialt engagemang och miljöhänsyn förenas. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och bedriver pro bono-verksamhet med inriktning på såväl miljöfrågor som integration.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Baker McKenzie med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urval sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt – vänligen inkludera betyg från utbildningen. Ansökningar tas emot via www.jurek.se, notera att vi inte accepterar ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på telefonnummer 0736 90 50 18 alternativt [ Email address blocked ] .

Om verksamheten:

Baker McKenzie är en av världens ledande advokatbyråer med inriktning på affärsjuridik. Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie närmare 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. www.bakermckenzie.com


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: EC63AD646D584487A358E1E5F578743C