Jobbet Junior BI-konsult till Knowit Decision i Göteborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior BI-konsult till Knowit Decision i Göteborg! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du utbildad ingenjör inom IT/Data, industriell ekonomi eller kanske pluggat systemvetenskap? Har du ett brinnande intresse för Business Intelligence och vill arbeta som BI-konsult för ett av Nordens ledande konsultföretag?

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker just nu BI-konsulter till Knowit Decision i både Göteborg och Malmö. Knowit Decision är ett bolag under Knowit AB med 100 % fokus på BI/DW-lösningar och analys. De har sitt huvudkontor i Göteborg men verksamhet även i Malmö. Nu behöver de utöka sitt team med fler kollegor, och vi söker därför en kollega till Göteborg och en kollega till Malmö.

I rollen som BI-konsult hos Knowit Decision arbetar du med att samla data från olika datakällor och bygger datamodeller i datalager som sedan visualiseras med rapporter och analyser. Dina arbetsuppgifter kan röra sig om allt från kravanalys, teknisk projektledning och modellering till databasarbete, ETL, rapportbyggande och visualisering.

Tjänsten är på heltid och är planerad att starta 1 september. Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av Knowit Decision. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
- En högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning mot data/IT, Industriell ekonomi/management och teknik eller liknande, alternativt som Systemvetare, analytiker eller motsvarande
- Grundläggande kunskap inom SQL
- Grundläggande kunskap om datalagerarkitektur och/eller rapportbyggande, gärna med Microsofts produkter
- Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska

Behärskar du programmeringsspråk såsom Python, C# eller R är detta meriterande. Vidare ser vi att du har ett intresse av självbetjänad analys med produkter som t.ex. Microsoft Power BI eller Tableau. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet kring molntjänster som t.ex. Azure och har utfört egna projekt inom Beslutsstöd, Prediktiv Analys, Datalager, Big Data eller Visualisering.

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du som söker är affärsinriktad, social och framåt. Du är initiativtagande och inte rädd för att ta för dig, och du har självklart ett stort och brinnande intresse för Business Intelligence! Stämmer detta in på dig? Sök redan idag då urval och interjuver sker löpande.

Om arbetsgivaren:

Knowit AB är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden: Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Knowit består av cirka 2 000 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42669

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till