Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Beräkningsingenjör till innovativa Lindner jobb i Göteborg på Friday Tech Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Beräkningsingenjör till innovativa Lindner på Friday Tech Recruitment

Junior Beräkningsingenjör till innovativa Lindner

Friday Tech Recruitment Göteborg, Västra Götalands län Project Basis

Är du en kreativ, engagerad och driven högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad eller liknande med goda kunskaper inom beräkning? Är du noggrann och har ett öga för detaljer? Hos Lindner Scandinavia får du möjlighet att växa både som person och yrkesmässigt i rollen som beräkningsingenjör. Du får arbeta på ett bolag som skräddarsyr lösningar för kunder inom speciella exteriöra och interiöra konstruktioner inom framförallt glas, trä, stål, aluminium och komposit i både Norge, Danmark och Sverige. Lindner ser långsiktigt på samarbetet och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för Lindner Scandinavias räkning en kommunikativ och engagerad beräkningsingenjör som värdesätter god kvalité och struktur i arbetet. Lindner Scandinavia startades 2019 med ett huvudkontor i Göteborg, regionkontor i Stockholm och projektkontor i Köpenhamn och Oslo. I tjänsten som beräkningsingenjör kommer du att sitta på Göteborgskontoret. Bolaget har idag 35 anställda och har även via moderbolaget Lindner SE ytterligare resurser och kompetenser vilket ger bolaget möjlighet att från stabil grund utveckla och genomföra både större och mindre projekt på den skandinaviska marknaden. I rollen kommer du ansvara för egna projekt med stöttning och råd från mer seniora kollegor.

Fördelen med att arbeta hos Lindner Scandinavia är att du som junior beräkningsingenjör får vara med att påverka och designa. Du är inte bara en liten del av processen utan du får vara med i hela projektet, från början till slut. Här får du ständigt nya utmaningar vilket passar den som tycker det är viktigt med personlig utveckling för att trivas. Som beräkningsingenjör sitter du både med stora konstruktioner men arbetar också på detaljnivå. Konstruktionerna kan till exempel vara nya, innovativa speciallösningar som gör att du behöver tänka utanför boxen gällande både montage, design och utseende. Utöver dina beräkningsuppgifter kommer du vara behjälplig vid konstruktiva frågor under produktion och installation samt ha en god dialog med projektörerna genom att pedagogiskt förklara statiken bakom olika lösningar.

I din roll kommer du vidare att:

 • Utföra statiska beräkningar för ett eller flera parallellt pågående projekt.
 • Vara uppdaterad i vilka normer och standarder som är aktuella inom kundernas arbetsområde.
 • Utföra egenkontroll i enlighet med checklistor.
 • Upprätta och kontinuerligt arbeta med beräkningsrapporten genom hela projektet.
 • Medverka i framtagning av offertberäkningar.
 • Aktivt verka för förbättringar av företagets produkter och metoder.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en relevant högskole- eller universitetsutbildning inom samhällsbyggnad eller motsvarande.
 • Fastnat för beräkningsdelen under studierna och gärna fokuserat på detta i olika projektarbeten och liknande.
 • Har förmågan att grotta ner sig på detaljnivå för att ständigt hålla god kvalitet.
 • Är obehindrad i både svenska och engelska i både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

 • Arbetslivserfarenhet från en arkitekt- eller byggkonsultfirma.
 • Sommarjobbat/extraarbetat i en liknande roll.

Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in hos Lindner Scandinavia och i rollen som projektör krävs det att du som person är kommunikativ, noggrann och strukturerad. För dig är det en självklarhet att vara med och bidra med din kreativitet samt att komma med nya idéer och ständigt kommunicera på bästa sätt gentemot kollegor och kunder.

OM KUNDFÖRETAGET:

Lindner SE startades 1965 i Arsnstorf, Tyskland och är en familjeägd koncern med 7200 anställda och en omsättning kring 1200 miljoner Euro. Koncernen är en av de världsledande inom byggnation av fasader, interiöra produkter och isolering. Dem ger råd, utvecklar, producerar och implementerar produkter och projekt för våra kunder -från mindre projekt till nyckelfärdiga lösningar. Lindner Scandinavia är en del av Lindner SE koncernen, beläget i Göteborg, som ansvarar för komplexa speciella exteriöra och interiöra konstruktioner i framförallt glas, trä, stål, aluminium och komposit i Norge, Danmark och Sverige. Högt kvalificerade och erfarna medarbetare inom projektering, 3D / BIM-design, kvalitetsledning och projektledning garanterar professionellt och tillfredsställande genomförande för alla projektdeltagare. Lindner Scandinavia AB ger sina kunder råd i ett tidigt skede, om det behövs. Läs gärna mer om Lindner Scandinavia [ Link removed ] .

https://youtu.be/M2D7U7Pai2E
Se gärna Lindner SE:s introduktionsvideo här ovan för att få en djupare insikt i vad moderbolaget gör.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader där du kommer vara anställd av Friday. Om alla parter är nöjda med samarbetet finns goda möjligheter till överrekrytering.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: augusti/september
 • Placering: Göteborg, Västra Frölunda
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, [ Email address blocked ]
 • Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 

Rekommenderade jobb

Junior Beräkningsingenjör till innovativa Lindner
Friday Tech Recruitment Göteborg Project Basis
Junior utvecklare till Jensen i Borås
Friday Tech Recruitment Borås Projektanställd-Visstidsanställd
Dansktalande Customer Support
Friday Tech Recruitment Projektanställd-Visstidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: friday598