Jobbet Junior backendutvecklare till Metaforce har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior backendutvecklare till Metaforce publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med programvaruutveckling i den allra senaste tekniken? Vill du tillsammans med ett härligt innovativt team vara med och utveckla en helt banbrytande molnbaserad programvara som hjälper kunder över hela världen att automatisera och förbättra dialogen med sina kunder? Då är Metaforce rätta platsen för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Metaforce.

Om företaget

Metaforce är ett privatägt svenskt programvaru- och tjänsteföretag grundat 2003. Allt sedan starten jobbar de i skärningspunkten mellan teknik och kommunikation. Deras marknadsledande Customer Communication Management (CCM), programvara används av verksamheter med många kunder, som har behov av att kommunicera med sina kunder på ett personligt och relevant sätt i olika skriftliga kanaler. Under de sjutton år som Metaforce har verkat har de skaffat sig kunskaper och insikter som gör att de verkligen förstår deras kunders behov. Här blir du en del av ett kreativt team med en gemensam passion för teknikutveckling, innovation och personifierad kommunikation. Just nu arbetar Metaforce intensivt med att utveckla nästa generations kommunikationsprogramvara. Programvaran som är helt multi tenant, utvecklas i den allra senaste tekniken bland annat Microsoft Blazor som SPA-ramverk. Programvaran gör det möjligt för stora och små verksamheter i alla länder att, från en central punkt, utveckla, förvalta, producera, notifiera, presentera och interagera (till exempel signera) och arkivera alla typer av personifierade dokument och interaktiva formulär på ett enhetligt sätt – utan att behöva ändra i sina verksamhetssystem, belasta IT eller göra en kapitalinvestering. Läs gärna vidare om Metaforce: www.metaforce.se Vi söker två backendutvecklare där en av dessa har kunskap och erfarenhet av databastekniker såsom databasadministration, Data Warehousing och Query-verktyg.

Arbetsuppgifter

Som backendutvecklare hos Metaforce är dina främsta arbetsuppgifter att utveckla och förvalta deras nya molntjänst. Du utvecklar i senaste versionen av .NET, .NET 5, C#, Entity Framwork Core och deployar till Azure WebApp och SQL Azure. De jobbar, agilt, enligt Lean och använder Microsoft Blazor som SPA-ramverk. Hos Metaforce arbetar du i en platt organisation med goda utvecklingsmöjligheter där du har stor inverkan på ditt dagliga arbete. Du ingår i ett kompetent team av både frontend- och backendutvecklare. Hos Metaforce erbjuds du ett spännande och stimulerande arbete i en inspirerande, flexibel och snabbfotad miljö.

Formella krav

• Stort intresse för backendutveckling och programmering • Någon form av erfarenhet av programmering och utveckling, arbetslivserfarenhet alternativt projekt att visa upp i Github • Kunskaper inom .NET, C++, C#, SQL • Kunskap om Databasadministration och Data Warehousing • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som engelska • Vi ser det som ett starkt plus om du har något programmeringsprojekt igång på fritiden

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: programmering, utvecklare, utveckling, .NET, C#, development, developer, frontend, backend, fullstack, heltid, Stockholm, datateknik, data warehousing, systemvetenskap, databasadminsitration, C++

Referens

2861201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till