Jobbet Junior backendutvecklare med intresse för Kotlin eller Scala till Barium har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior backendutvecklare med intresse för Kotlin eller Scala till Barium publicerad av FeelingFriday AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Friday söker för produktbolaget Bariums räkning en driven backendutvecklare med intresse för funktionell programmering. Det är inget krav med erfarenhet från funktionell programmering, men du behöver ha ambitionen att arbeta inom detta område.

OM TJÄNSTEN:

Barium erbjuder en low-code-plattform som möjliggör för deras kunder att snabbt utveckla skräddarsydda applikationer. Teamets uppgift är att realisera en funktion från behov till att den kan användas ute på Bariums molntjänst. Bariums kunder finns i många olika branscher, bland kunderna finns många svenska kommuner, IKEA, Vasakronan och Essity. Bariums kunder använder bland annat plattformen och applikationerna för att koordinera order-, leveransprocesser, medarbetare, affärssystem eller inköpsrutiner.

Barium är i en spännande fas där de är i full gång med att utveckla nästa generations plattform som utvecklas på nytt, från grunden. Som backendutvecklare blir din uppgift att vara med och se till att teamet kan utveckla plattformen på det mest effektiva sättet.

Barium sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg. Fredagsfrukost på kontoret är en självklarhet och de finns ett gäng som gärna tränar tillsammans på lunchen eller åker och klättrar efter jobbet. Om man är mindre hurtigt lagd funkar också en vanlig hederlig AW.

Du kommer till en början vara anställd av Friday och därefter om alla parter är nöjda gå över i en tillsvidareanställning direkt hos Barium.

ARBETSUPPGIFTER:

Som backendutvecklare kommer du att vara del av ett ambitiöst team som tillsammans har samma mål – att bygga nästa generations low-codeplattform. Här kommer du få en unik möjlighet att vara med från början i utvecklingen av en ny plattform. Du kommer att ha mera seniora kollegor inom programmering att bolla med under din första tid.

Kvalitét är viktigt för Barium, vilket innebär att koden som skrivs alltid är testad (enhetstester, integrationstester och i vissa fall UI-tester). De jobbar med fördel med parprogrammering och har alltid granskning av pull requests. 

VI SÖKER DIG SOM:


•      Har en relevant högskole-/universitetsutbildning inom IT


•      Vi tror att du har ett intresse och vilja att utveckla i Kotlin eller Scala


•      Är strukturerad och självmotiverad


•      Är prestigelös och gillar att jobba tätt ihop med dina kollegor


•      Dokumentation och kundkontakt sker på svenska därav är det krav att du kan via tal och skrift kommunicera på svenska och engelska

Har du något eller några års relevant arbetslivserfarenhet är det meriterande. Är du nyexaminerad tror vi att du har relevanta hobbyprojekt att visa upp, dessutom är det som nyexaminerad väldigt meriterande om du vid sidan av studierna har relevant erfarenhet som utvecklare.

OM BARIUM:

Barium har funnits i molnet sedan 2009 och erbjuder hundratals kunder så som IKEA, Autoliv, Maersk och Selecta möjligheten att automatisera och digitalisera sina arbetssätt.

De erbjuder idag en low-code-plattform som möjliggör för kunderna att utveckla hela applikationer utan programmering, applikationer som enkelt kan integreras med existerande system och skräddarsys vid behov. Nu tar de nästa steg och ska utmana och möjliggöra både för sig själva och sina kunder att ta affären till nya höjder. De siktar på att bli bäst i världen inom sitt segment.

ÖVRIG INFORMATION:


•     Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid


•      Placering: Centrala Göteborg


•      Kontaktperson: Ari Gamal, ari@friday.se 


•      Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – every day”, hur låter det?

Sökord: funktionell programmering, junior systemutvecklare, backendutveckling, backend, produktbolag, Kotlin, Scala, Java

Referens

friday241

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till