Jobbet Junior backend utvecklare mot c#/.net till Husqvarna AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior backend utvecklare mot c#/.net till Husqvarna AB publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter
Som backendutvecklare kommer du att vara en del av det team som ansvarar för arkitektur, utveckling och drift av molnsystemen. Ditt dagliga arbete kommer vara varierat och involvera delar som utveckling, forskning, fälttester och integration med de autonoma maskinerna.

Om företaget
Husqvarna är en svensk multinationell tillverkare av utomhusprodukter som robotgräsklippare, trädgårdstraktorer, motorsågar och trimmers. Koncernen är också aktiv inom bevattningsprodukter, kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna.

Din profil
Vi söker en analytisk person som med sin nyfikenhet, kreativitet och sitt tekniska intresse bidrar till utveckling och problemlösning på arbetsplatsen. Du ska vara en flexibel lagspelare som alltid strävar mot att hitta de bästa lösningarna tillsammans med ditt team. Skallkrav - Magister-/kandidatexamen i informationsteknologi, datavetenskap eller datateknik - Svenska i tal och skrift - Engelska i tal och skrift Meriterande - Kunskap inom c#, NodeJS, Python, Shell scripting, REST, Serverless AWS-tjänster, Relational och NoSQL databaser - Tekniska färdigheter i DevOps-metoder (testdriven utveckling, automatiserad testning, kontinuerlig integrering, etc.) - Erfarenhet av att designa, bygga och distribuera flervärdeapplikationeri molnet - Erfarenhet av Docker - Ha arbetat med Agile/ SCRUM Software Development Process

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid, dagtid Lön: Enligt överenskommelse Startdatum: Omgående enligt överenskommelse

Referens

20133

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till