Jobbet Junior automationstekniker till växande företag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior automationstekniker till växande företag publicerad av Framtiden

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Trivs du med att ha kundkontakt och ge god service? Vill du jobba i spännande miljöer där den ena dagen inte är den andra lik? Då är det här rätt steg för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som automationstekniker är du ute på uppdrag hos kunder till största del av tiden. Uppdragen får du via din kalender och vet alltid därför var du ska och när. Du kommer att jobba mycket inom varmvatten och ventilation, göra felsökningar och byta ut delar på hårdvara. Det förekommer också att man behöver göra felsökning i mjukvaran. De första fyra månaderna kommer du att följa med en senior ut på uppdrag för att lära dig allt från grunden. Därefter kommer du själv att kunna ta lättare uppdrag, men har alltid en handledare att vända dig till.

Om företaget
Vår kund tillhandahåller energieffektiva system och kundanpassade lösningar. De utför projektering, installation och service med hög kvalitet inom styr- och övervakning.
De är 15 anställda med flera inhyrda konsulter. Företaget ställer sina anställda i centrum och åker iväg på resor tillsammans för att skapa bra teamkänsla. Friskvård och företagsbil erbjuds för fastanställda.

Din profil
För att trivas och lyckas i din roll som automationstekniker behöver du följande:
Utbildning inom automationsteknik eller styr- och regler
Har grundläggande kunskaper/förståelse i PLC eller DUC
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Kunskap i Microsoft Office

Har du tidigare arbetat som installationstekniker och har tyngre kunskap inom PLC eller andra programmeringsspråk är det meriterande.

Som person är du social och driven och tycker om att jobba i ett högt tempo. Du har viljan att lära dig och utvecklas och tycker om att ge god service till dina kunder.

Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Arbetsort: Stockholm
Start: snarast möjligast
Omfattning: heltid
Arbetstider: mån-fre 7-16 med möjlighet till flex
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Referens

14595

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn004 - Stockholm).