Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Automationstekniker till utvecklande miljöföretag jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Automationstekniker till utvecklande miljöföretag på Academic Work

Junior Automationstekniker till utvecklande miljöföretag

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du trött på att andra med mer erfarenhet får jobben som du VET att du hade blivit en stjärna i om någon bara vågat satsa på dig, ditt engagemang och stora vilja att utvecklas? Nu läser du om jobbet där du som junior får bygga din kompetens som automationstekniker genom stöttning av senior kollega och möjlighet till utbildningar inom de områden där du idag saknar kompetens.


Om tjänsten
Företaget vill vara i framkant och visa på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Om detta är en vision du också brinner kan detta komma att bli din perfekta arbetsplats som ny driven automationstekniker. För denna tjänst får du mer än gärna ha erfarenhet av arbete med automation så som PLC och/eller SCADA. Det vore en stor merit men blir dock inte det viktigaste. Med rätt driv och vilja att utvecklas till en stjärna inom automation kommer du tillsammans med företaget kunna bygga din kompetens väl på plats!

Företaget söker till sin anläggning i Högbytorp (i Bro, Stockholm) en ny kollega till automationsteamet. Som automationstekniker jobbar du i nära samarbete med projektledarna på anläggningen för att skapa lösningar som de behöver i sin dagliga verksamhet på Sveriges ledande kretsloppsanläggning - ett jobb där du rakryggad kan säga att du gör skillnad för framtiden!

Du erbjuds

* En möjlighet att komma in som junior automationstekniker och bygga din kompetens väl på plats genom stöttning från seniora kollegor samt genom möjlighet till utbildning inom de områden du eventuellt saknar kompetens från början.
* En roll där du får nytta av att du är självgående, driven och mån om att växa professionellt.
* En dedikerad konsultchef från Academic Work som följer med från rekryteringsprocessen och genom hela uppdraget.
* Efter en initial tid anställd som konsult genom Academic Work är ambitionen att du, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet, ska bli direkt anställd på vår kunds företag. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I rollen som automationstekniker kommer du mestadels arbeta i företagets Citect SCADA-system. Genom arbete i SCADA övervakar och styr du deras processer och nätverk (fiber, koppar och wifi).

I rollen ingår:

* Underhåll, utveckling och daglig drift av IT-systemen på anläggningen i Högbytorp, vilket innebär arbete både i produktion och på kontor.
* Hantera kravställningar från projektledare. Detta kan exempelvis vara ett behov av ett larm när vattennivån i en damm blir för hög. Här kommer du vara ledande i att skapa lösningar.
* Dokumentation av ditt arbete.

Vi söker dig som

* Har för rollen relevant utbildningserfarenhet. För denna roll är det utbildning med fokus på automation, nätverk, programmering eller liknande.
* Självgående, strukturerad, noggrann och resultatorienterad.
* Behärskar svenska mycket väl i tal och skrift då det är arbetsspråk för tjänsten.
* Erfarenhet av el från skola eller arbetslivet.

Som person känner du ett stort ansvarstagande för ditt arbete och din egen utveckling. Företaget kommer vilja satsa på dig som ny kollega och bygga din kompetens men för det krävs att du är motiverad och engagerad i att utvecklas till en stjärna inom exempelvis PLC och SCADA.

Utöver ovan är det meriterande men inget krav om du har viss tidigare erfarenhet/kompetens av PLC och/eller SCADA mot industri.

Övrig information

* Start: Omgående med respekt för uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Stockholm, Högbytorp (Bro)
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060744-SE