Jobbet Automationsingenjör sökes till familjärt bolag i Göteborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Automationsingenjör sökes till familjärt bolag i Göteborg! publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Vill du ha ett riktigt unikt jobb där du arbetar med ny- och vidareutveckling av robotar och får chansen att resa runt i Europa? Sök tjänsten som automationsingenjör redan idag eller tipsa en vän som du tror kan vara intresserad av tjänsten!

Dina arbetsuppgifter
Vår kund grundades år 2004 och har sedan dess fokuserat på att vidareutveckla robotar och maskiner inom livsmedelsindustrin. Robotarna kan väga, mäta, sorterna, samt avläsa eventuella brister på livsmedlet. Som automationsingenjör kommer du att arbeta med programmering och test på plats i Göteborg men även utföra installationer ute hos kund. Stort fokus kommer att vara på utvecklingen av nya applikationer med ny funktionalitet i robotarna. Man använder sig av PLC-programmering, men detta är någonting som man kan få lära sig i jobbet, det viktigaste är att man är bekväm med någon form av programmering sedan tidigare. I arbetet ingår även uppföljning av installerade maskiner, där du som automationsingenjör bidrar med experthjälp till kunderna efter behov. Företaget har nästan enbart internationella kunder vilket innebär cirka 50-100 resdagar/år. Du kommer att arbeta i ett litet bolag med ett bra team av innovativa och mycket kompetenta kollegor som alla bidrar till bolagets fortsatta utveckling. Arbetet utförs alltid två och två när man reser.

Om företaget
Företaget grundades år 2004 och har sedan dess fokuserat på att vidareutveckla robotar och maskiner som används inom livsmedelsindustrin. Idag är de cirka 10 personer som arbetar på företaget och de har nästan bara internationella kunder runt om i Europa. Personalomsättningen är mycket låg vilket tyder på ett gott och trivsamt arbetsklimat och där du som arbetstagare får stora chanser att utvecklas.

Din profil
För att klara av arbetet krävs följande: - Civilingenjörsexamen med inriktning mekatronik - Svenska och engelska - Erfarenhet från industriella automationsprojekt, - Viktigt att du är självgående, du ska kunna jobba självständigt - Körkort - Att du behärskar något programmeringsspråk Meriterande: - Att du behärskar något annat europeiskt språk - Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter så som PLC-programmering - Erfarenhet av Vision System - Erfarenhet av el Som person är det viktigaste att du är intresserad och har viljan att lära dig mer. Det spelar ingen roll om du är introvert eller extrovert som person. Du gillar att ta stort ansvar för ditt arbete samt att du inte har några problem med att resa i tjänsten eller vara borta flera dagar i streck.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Villkor: Heltid, tillsvidare Placeringsort: Göteborg/ Mölndal Start: Enligt överenskommelse Resor utomlands förekommer. Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Referens

18913

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till