Jobbet Junior Automationsingenjör med intresse för Industriell IT till Sweco! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Automationsingenjör med intresse för Industriell IT till Sweco! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du en problemlösare med teknisk utbildningsbakgrund som vill vara med och forma framtiden tillsammans med Sweco? Här får du möjlighet att ligga steget före och göra skillnad genom ditt arbete inom Industriell IT och MES. Du kommer att ställas inför utvecklande utmaningar och vara med i utformningen av kundanpassade lösningar för Swecos kunder över hela landet. Är det dig vi söker?

Sweco går från klarhet till klarhet och gör nu en satsning inom Industriell IT och MES-system. Med ambition att bygga upp gruppen med ytterligare kompetenta kollegor söker de nu dig med intresse för Industriell IT. I dagsläget är de åtta personer som sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg och de söker nu dig som vill följa med på resan. Som utvecklare inom industriell IT på Sweco kommer du att få arbeta med projekt mot kunder inom process-, produktions och verkstadsindustrier över hela Sverige. Projekten varierar i storlek och omfattning, det kan handla om allt från förstudier till kompletta lösningar där du kommer att få utmanas tillsammans med dina kollegor.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco där intentionen på sikt är att du ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Kandidatprofil

Ditt huvudfokus kommer att vara att designa, programmera och integrera MES-lösningar. Du har en bakgrund kopplat till automation och vill utvecklas samt arbeta inom bland annat Manufacturing Execution System och Industrial IoT där du är med och påverkar hela kedjan. Då Sweco ständigt vill ligga i framkant och tillämpa den senaste tekniken kommer du komma i kontakt med flera olika verktyg och system så som ABB Ability, Siemens MES/MOM och GE-Proficy med flera. Eftersom att Sweco arbetar mot kunder över hela landet kan resor i tjänsten förekomma och vi ser därför att du är öppen för detta. Du som junior kommer få möjlighet till mentorskap och tillsammans med närmsta chef sätter du upp en utvecklingsplan för att säkra din framfart.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har ett genuint intresse för att lära dig mer om Industriell IT och vill vara med på Swecos fortsatta resa.

* Har utbildningsbakgrund inom automation och HMI-system samt SCADA
* Har ett genuint intresse av Industriell IT och viljan att utvecklas inom området
* Är obehindrad i svenska och engelska i såväl tal som skrift

I den här processen lägger vi stor vikt vid personligt intresse för området och driv för att utvecklas. Du är en problemlösare av rang och tar dig an små som stora utmaningar med högt engagemang. Då du kommer arbeta nära både kunder och kollegor är du en person med ett lyhört och prestigelöst förhållningssätt som alltid vill lämna ifrån dig bästa möjliga resultat.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på AcademicWork under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15023834-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till