Jobbet Junior automationsingenjör med framåtanda har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior automationsingenjör med framåtanda publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Älskar du teknik? Vill du bli en del av en välkomnande grupp med stort tekniskt kunnande? Tycker du därtill att det är viktigt att få arbeta med hållbara lösningar? Då har vi rätt tjänst för dig.

Dina arbetsuppgifter
Som automationsingenjör hos vår kund har du möjlighet att arbeta i roliga och utmanande projekt mot olika typer av verksamheter. Du arbetar främst med - Programmering (PLC, HMI, Scada, ABB 800xA) - Testning - Drifttagning I huvudsak handlar det om digitalisering och effektivisering: här kommer ditt stora teknikintresse väl till pass! Ditt arbete sker till en början in-house på kontoret, och längre fram får du även möjlighet att arbeta ute hos kund. Du har nära kontakt med din chef och arbetar tätt med dina seniora kollegor – här finns alltid någon att fråga och du får goda förutsättningar att som junior växa in i rollen. Då projekten är många är arbetet omväxlande, samtidigt som utmaningen och utvecklingen för dig och dina kollegor är konstant.

Om företaget
Vår kund är ett ledande konsultföretag som arbetar med de senaste tekniska lösningarna för att skapa framtidens hållbara samhälle. De finns över hela Sverige och i de fina lokalerna i centrala Malmö sitter ni ungefär 80 personer. Vi på Framtiden har ett långtgående samarbete med kund och har här fått se många unga talanger rivstarta sin karriär. Gruppen du ingår i är harmonisk, och kollegorna är lika kompetenta som trevliga. Din chef har själv mångårig erfarenhet av programmering och en god förståelse för dina arbetsuppgifter. Utvecklingsmöjligheterna på företaget är mycket goda, och man lägger stor vikt vid professionell utveckling med många tydliga karriärvägar. Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Din profil
Stort fokus ligger på programmering vilket du självklart tycker är kul! Därtill har du ett driv och en vilja att ta dig framåt. Vi ser gärna att du är lyhörd och nyfiken vilket gör att du vågar fråga och gärna lär av dina kollegor. I konsultrollen blir man aldrig fullärd – något som ställer krav på flexibilitet – vi tror att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter. Skallkrav: - KY/YH-utbildning / högskole- eller civilingenjörsutbildning inom automation - alternativt elektriker med arbetslivserfarenhet inom automation - svenska i tal och skrift Meriterande: - erfarenhet av en eller flera: ABB800xA, Siemens, Mitsubishi, - B-kökort

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Augusti Arbetstid: heltid, 8-17 med möjlighet till flex Placering: Malmö

Referens

20280

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till