Jobbet Junior automationsingenjör / konsult till AFRY har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior automationsingenjör / konsult till AFRY publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du en utbildning inom automation? Har du dessutom tidigare erfarenhet i rollen som automationsingenjör samtidigt som du motiveras av en roll där du får möjlighet att verka i olika sammanhang? Hos AFRY erbjuds du en gedigen introduktion och får möjligheten att vidareutvecklas.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att AFRY har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och AFRY en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

AFRY är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. De skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Deras bas är i Europa och deras affärer och kunder finns över hela världen. Idag har AFRY ca 16 000 medarbetare och kontor i mer än 50 länder världen över, allt från Brasilien till Vietnam. AFRY består av fem divisioner; Infrastructure, Industrial & Digital Solutions, Process Industries, Energy och Management Consulting. AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. På AFRY är de passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. De tror nämligen att om du har roligt på jobbet så presterar du bättre. De vill vara din ideala arbetsgivare och de förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Vidare är deras arbete med mångfald och inkludering ständigt pågående. De är övertygade om att en mix av personligheter och bakgrunder gör dem ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior automationsingenjör arbetar du med en huvudinriktning mot Life Science-industrin där pharma-bolag står i fokus. Inledningsvis utgår du från AFRYS kontor där du fokuserar på inhouse-projekt och utbildas inom automation och dess olika discipliner. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och lär dig arbetssätt, system och de kunskaper du behöver för att känna dig trygg i rollen. Därefter arbetar du mer självständigt med projekt både på plats hos AFRYs kunder och inhouse. Uppdragen är till stor del kring tillverkningsprocesser och upprättande av fabriksmiljöer där projekten varierar i längd, alltifrån 3–12 månaders uppdrag. Utöver det ingår även dokumentation i rollen. I tjänsten förekommer resor inom Mälardalsregionen.

Formella krav

• YH, högskole- eller civilingenjör inom automation • Tidigare erfarenhet av liknande roll, exempelvis LIA eller sommarjobb • Du talar och skriver obehindrat på engelska och svenska • Meriterande med B-körkort För att trivas i rollen är du en nyfiken person som motiveras av att utvecklas samt att lära dig nya saker. Då du med tiden kommer arbeta ute hos kund krävs det att du är självgående och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Som person är du initiativtagande och lyfter gärna dina idéer. I och med att du i rollen har flera kontaktytor är du en kommunikativ person som trivs i sociala sammanhang och har god samarbetsförmåga. Slutligen är du en serviceinriktad person som är noga med att säkerställa att du genomför ditt arbete med hög kvalitet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Plats: Stockholm och övriga Mälardalen Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: automation, automations, automationsingenjör, automation engineer, medtech, pharma, konsult, consultant, heltid, jr, Stockholm

Referens

2865201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till