SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Assistent till Advokatfirman Vinge jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Assistent till Advokatfirman Vinge på Academic Work

Junior Assistent till Advokatfirman Vinge

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Som assistent hos Vinge är du en värdefull tillgång i det administrativa team som stöttar runt 27 av firmans jurister, varav 6 är delägare. För dig som trivs i en administrativ roll och brinner för service så finns här möjligheten att arbeta med det hela vägen, mitt i hetluften för svenskt näringsliv. Vill du bli del av ett prestationsinriktat team som gör sitt bästa i alla lägen är det här rollen för dig! Sök redan idag då vi går igenom urvalet löpande.


Om tjänsten
För att lyckas i rollen som junior assistent hos Vinge behöver du vara prestigelös i ditt sätt, ha en utpräglad can-do mentalitet och hög integritet. Du behöver även ha en naturlig känsla för att organisera ditt arbete, vara noggrann och en vilja att lära sig mer för att lyckas i rollen.

Du kommer att vara en viktig del i att skapa ett starkt och professionellt administrativt team till juristerna i gruppen. Inom Vinges Affärsstöd är tempot högt och du utvecklas och utmanas ständigt i ditt dagliga arbete. Att arbeta på Vinge innebär att vara del av en professionell organisation med härliga, kompetenta kollegor i en inkluderande kultur som präglas av gemenskap och laganda.

Du erbjuds

* En roll som kommer att förändras över tid och där det finns potential att växa och utvecklas med spännande arbetsuppgifter
* En Vingeanda som gör arbetsplatsen speciell. Den bygger på engagemang, viljan att göra skillnad, förmågan att se lösningar och att medarbetarna alltid ställer upp för varandra

Arbetsuppgifter

* Möteshantering, hotell- och resebokningar samt kick-off och andra konferensbokningar
* Administration i samband med bolagsstämmor såsom registrering av kallelser
* Sammanställa information från olika myndigheter
* Löpande uppgifter som t.ex sammanställningar, mailutskick m.m.
* Övriga administrativa arbetsuppgifter efter behov

Vi söker dig som

* Arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter från ett administrativt- eller serviceyrke, gärna från en advokatbyrå, managementkonsult verksamhet eller liknande
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
* Goda kunskaper inom Officepaketet

Meriterande är:

* Systemvana inom exempelvis ärendehanteringssystem
* Erfarenheter inom mötes- och lunchbokningar, varit delaktig i konferensplanering

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och ditt intresse för tjänsten. Motivera väl i din ansökan varför du valt att söka denna tjänst. De personliga kompetenserna som vi ser som särskilt viktiga är:

* Personlig mognad
* Noggrann
* Flexibel
* Serviceinrikad

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, arbetstider 9:00-17:30
* Placering: Stockholm
* Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Catharina Alm, [ Email address blocked ]

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Vinge är en av Nordens ledande advokatbyråer, med omkring 500 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Bryssel. Tillsammans med dig skapar vi framgång genom långsiktigt hållbar affärsjuridisk rådgivning och drivkraften i att tänka nytt. För att ni ska behålla fokus på er affär fokuserar vi på att lösa era juridiska utmaningar. Som en av Nordens ledande fullservicebyråer har vi kapacitet att sätta samman ett noga utvalt team av topprankad expertis. Detta för att ni ska få exakt den trygga affärsjuridiska vägledning ni behöver för att nå framgång.

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15075162-SE