Jobbet Junior Art Specialist till världsledande tech-bolaget Samsung! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Art Specialist till världsledande tech-bolaget Samsung! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Låt din kreativitet flöda på Samsung, ett stort internationellt bolag i en händelserik bransch! Vi vill ha dig, som är en grafisk designer till teamet som tycker det är kul att jobba i en organisation där mycket händer. Här får du arbeta med content i tech-branschen och leda bolaget framåt, skicka in din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Här får du möjligheten att bidra till att förbättra och stödja en av de mest spännande marknadsområdena i branschen. Samsung brinner för det de gör och arbetsmiljön är öppen och uppmuntrar till samarbete, vilket uppmuntrar till att alla delar med sig av den unika kunskap och expertis som varje enskild person bidrar med. Detta är en plats där du får arbeta med fantastiska människor och dina idéer kan få liv i form av nya produkter och lösningar som formar framtiden.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du att arbeta med content som du skapar själv samt anpassa utifrån befintligt material. Du kommer att designa, producera och anpassa innehåll för digitala verktyg. Du får chansen att arbeta med både våra marknadsledande, etablerade TV- och ljud produkter, samt premiumprodukter från hemmet.

Du kommer arbeta med att skapa från koncept till färdiga filer, presentationer och webbprojekt.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har erfarenhet som grafisk designer eller junior content specialist på en byrå eller frilansare
• Kan producera tryckta material, digitala banners och e-nyhetsbrev
• Innehar en portfölj (hemsida eller PDF)
• Har goda kunskaper i Adobe Creative Suite (dvs. Indesign, Illustrator, Photoshop)
• Har professionella kunskaper i både svenska och engelska då kommunikationen sker på båda språken

Vi söker dig som är en doer och har en positiv, lösningsorienterat inställning. Du brinner för att designa, producera och anpassa innehåll och är bra på att föra den röda tråden till all innehållsproduktion över divisionen. Som person ser vi att du är effektiv i ditt arbete, utan att förlora synen på detaljer.

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Långsiktigt
• Placering: Kista, Stockholm
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Samsungs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Samsung är en fantastisk arbetsplats med underbara människor och en enastående miljö med omfattande stöd för anställda och möjligheten att bli en del av innovationen som verkligen påverkar miljontals personers liv världen över. Det är medarbetarnas kreativitet och mångfald som har gjort Samsung till en av världens mest innovativa företag.

Referens

15026099-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till