Jobbet Junior arbetsledare till YLAB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior arbetsledare till YLAB publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning


Har du en examen som byggingenjör och vill ha ett spännande arbete med mycket ansvar? Nu har du möjlighet att söka denna spännande tjänst. Ylab har kunder över hela Sverige upp till Uppsala, det finns därför möjlighet för dig att utgå från din hemort för denna tjänst.

Dina arbetsuppgifter
Som junior arbetsledare leder du byggprojekt framåt och är delaktig från start till mål. Du håller kontakten med och samordnar leverantörer, både egna och underleverantörer. Du ansvarar för kvalitet- och miljöarbete och ser till att detta uppfylls på arbetsplatsen. Som junior arbetsledare hos YLAB kommer du att upprätta anbudskalkyler, ansvara för inköp och vara med på byggmöten. Vid behov ska du även kunna hjälpa till ute på bygget. YLAB har projekt i hela södra Sverige vilket innebär att resor och övernattningar i tjänsten är normalt och frekvent förekommande.

Om företaget
YLAB är ett stabilt familjeföretag med lång erfarenhet inom byggbranschen och som arbetar inom hela byggsektorn. Företaget har idag cirka 50 medarbetare och befinner sig i en expansiv fas och behöver nyrekrytera. YLAB är ett komplett byggföretag med verksamhetsområden inom service, bostäder, lantbruk och kommersiellt. YLAB jobbar med flera större återkommande beställare och har projekt i hela södra Sverige. Här får du chansen att vara med och växa i ett företag som utvecklas i snabb takt.

Din profil
Skallkrav: - Lägst YH-utbildning alternativt högskoleingenjör med inriktning bygg/konstruktion - Flytande svenska i tal och skrift - Kunna kommunicera på engelska - Körkort Meriterande: - Kunskaper i Autocad & Revit eller annat liknande ritprogram - Arbetslivserfarenhet från byggbranschen, exempelvis genom sommarjobb/praktik Vi lägger stor vikt på din personlighet och för att lyckas i rollen som arbetsledare krävs det att du är bekväm med att leda och planera samtidigt som du är prestigelös i ditt förhållningssätt till andra. Du uppskattar dina kollegor, trivs med att jobba i team samt känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som ständigt strävar efter att utvecklas och vill lära dig allt om branschen. Som person är du social, framåt och har inga problem att träffa nya människor i många olika positioner. Du är öppen, ärlig och lojal mot dina kollegor och kunder.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: September Omfattning: Heltid, tillsvidare Lön: Enligt överenskommelse Placering: Huvudkontor i Jönköping, men du kan utgå från hela södra Sverige upp till Uppsala. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

20312

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till