Jobbet Junior applikationsutvecklare till Aptean i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior applikationsutvecklare till Aptean i Linköping publicerad av Skill

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Linköping
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning


På Aptean finns en härlig mix av kompetenta människor. Vi är extra stolta över vår jämna åldersspridning samt vår goda procentuella fördelning mellan kvinnor och män. Gemensamt är att alla drivs av att jobba med samhällskritiska funktioner och att skapa verklig kundnytta. Vi är ett stabilt företag med ett långsiktigt tänk som nu förstärker det redan framgångsrika kontoret i Linköping city med ytterligare två juniora applikationsutvecklare.

Om företaget
Aptean är ett globalt mjukvaruföretag med ca 2000 anställda som utvecklar lösningar inom Supply Chain Management (SCM), Enterprise Resource Planning (ERP) och Customer Relationship Management (CRM). Vår svenska verksamhet är helt fokuserad på våra logistiklösningar och på produktlinjen IMI Supply Chain. Våra kunder ser effektiv och kundorienterad logistik som en avgörande konkurrensfördel, och de är ofta ledare inom sin respektive bransch. Några exempel är Ahlsell, Apotek Hjärtat, Bankomat, Bergendahls, NorgesGruppen, Pepsico UK och Schenker Logistics.

Dina arbetsuppgifter
På Aptean drivs vi av att hjälpa våra kunder att förenkla vardagen för alla Nordbor. Tillsammans säkerställer vi bland annat att matleveranser kommer till butikerna, att det finns kontanter i våra uttagsautomater och att försörja Norden med byggmaterial. Genom att programmera kundspecifika anpassningar av vårt system får du inte bara en god insikt i våra kunders verksamheter, utan bidrar även till att vardagen blir lite enklare för oss alla. Du kommer att jobba med vårt orderhanteringssystem Advanced Order Management som är en del i vår produktsvit IMI Supply Chain. Här får du möjlighet att arbeta nära stora nordiska kunder och internationella koncerner med avancerade processer och systemlösningar inom logistik. Vi är övertygade om att din trivselnivå på jobbet är direkt avgörande för hur du presterar. Därför görs stora investeringar i både personal och produkt. Vi är måna om att du har en balans mellan arbete och fritid och känner att du kan utvecklas på jobbet.

Din profil
Du har en relevant eftergymnasial utbildning och är troligtvis i början på din karriär. Din konsultmässiga approach och naturliga nyfikenhet är till stor nytta när du skapar dig en övergripande förståelse för olika verksamheter. Ditt logiska sinne och engagemang kommer väl till pass när du dyker ner i koden och skapar magi. Vi ser det som positivt om du behärskar något av följande:
• Databaser
• .NET
• Java
• C, C++, C#
• Logistik och ekonomi Då kunderna är internationella och dokumentation sker på både svenska och engelska krävs goda kunskaper i båda språken.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Aptean med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Petersson, 013-473 20 65 alt. pehr.petersson@skill.se

Referens

3061

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till