Jobbet Junior Applikationstekniker till familjärt företag i Täby har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior Applikationstekniker till familjärt företag i Täby publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du nyexaminerad inom IT och vill ha ett utvecklande och utmanade första jobb? Trivs du med frihet under ansvar och har ett genuint IT- intresse? Hos OptoSweden finns möjlighet att jobba med detta både hemifrån eller på deras nya kontor! Du kommer främst att arbeta i Windowsmiljö med konfiguration och applikationer. Sök tjänsten redan idag och skaffa dig meriterande erfarenheter!

Academic Work söker för OptoSwedens räkning en applikationstekniker med inriktning mot supportärenden till deras kontor i Täby. Du kommer att jobba på ett familjärt företag, bland ett 20- tal kollegor i nyinflyttade lokaler. Du kommer att tillhöra utvecklings- och supportavdelningen, som idag består av en projektledare, utvecklingschef och två kollegor varav tre har liknande ansvarsområden som du kommer att ha, som finns till hands vid tillfällen då du kan behöva rådfråga.

OptoSweden är ett företag som förenklar all hantering av företags data och information. De hjälper både stora som små företag med att bland annat effektivisera, digitalisera och automatisera dokumentflöden vilket kan handla om allt från fakturor, avtal, digital arkivering och fraktsedlar av såväl stora som små volymer. Du kommer att tillhöra ett otvunget team som på bästa sätt hjälper deras kunder att optimera och förenkla deras data och information. Ni hjälps åt att ta fram en skräddarsydd lösning, och på mest effektiva sätt se till att hitta helhetslösningar som ska kunna växa ihop med er kund. Välkommen till OptoSweden- familjen!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OptoSwedens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos OptoSweden.

Kandidatprofil

Som applikationstekniker kommer du arbeta brett med OptoSwedens applikationer där du bland annat felsöker, konfigurerar system och hanterar tillhörande systemadministration. Du kommer på vecko-/dagligbasis att få ärenden fördelade av projektledaren baserade på din kompetens och kapacitet. Därefter ansvarar du själv för ärendet, men du kommer ha kollegor som stöttar upp dig vid behov.

Tjänsten möjliggör att du kan jobba såväl på ditt egna rum kontoret eller från din soffa. Du kommer primärt att jobba i Windows- miljö, men kommer även att bekanta dig med UNIX/Linux. Du kommer också få lära dig ett scriptspråkt (TCL/TK), och kommer att jobba med med MS SQL.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera i svårighetsgrad och tidsomfång. Arbetet innebär goda utvecklingsmöjligheter, vilket påvisas av att den nuvarande applikationsteknikern har avancerat inom sitt ansvarsområde och nu jobbar med applikationsutveckling. Det innebär att OptoSweden nu behöver förstärka sitt team för att kunna ge sina kunder bästa service.

Mer specifikt kommer du att:

* Utveckla/konfigurera och leverera applikationer på våra olika datafångstplattformar, samt följa upp och säkerställa leveranser
* Felsöka applikationer och konfigurera nätverksskanners, samt installera programvaror
* Sätta upp kunder och underlätta användarhanteringen genom exempelvis registrera e-postadresser till molntjänster

Tjänsten passar dig som är nyexaminerad inom IT och vill få praktiskt erfarenhet på en arbetsplats där du får jobba både med Windows och Linux. Du kommer att få ta stort ansvar i dina arbetsuppgifter och har en stor möjlighet att påverka ditt arbetssätt och din arbetsmässiga utveckling. Är du en person som trivs med mycket kundkontakt? Eller vill du fokusera fullt ut på teknisk problemlösning? Det avgör du!

* Har en relevant utbildning inom IT- området
* Har ett genuint tekniskt intresse, där du med fördel får nytta av ditt dataintresse privat
* Talar och skriver obehindrat på svenska
* Vill jobba i Windows- miljö och är nyfiken/har erfarenhet av Linux

Vi söker dig som är noggrann och ansvarstagande, vilket innebär att du tar stort ansvar för det du tar dig an, och säkerställer hög kvalitet i det du gör. Du är en orädd problemlösare som vill ta egna initiativ och bidra med såväl din personliga utveckling, som för OptoSweden i stort.

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas
* Placering: Täby, Stockholm
* Kontaktuppgifter: Josefin Nilsson, 08- 120 52 332
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15014951-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till